Norrskensnjutning

Barnrums fix

Kategori: Allmänt

Kommer faktiskt inte ihåg vartifrån jag lånade dessa härliga barnrumsbilder.
Massvis av tips och ideer.Dottern och svärsonen rustar på i sitt hus,nu är det en alkov som får sig en makeover inför bebis nr.2
Där ska spjälsängen stå,ett skötbord och en liten mys,ammnings,läs hörna.Alldeles i anslutning till deras sovrum så det är ju nära och bra:)
Det målas minisoffa,byrå och väggar samt nytt golv,kommer att bli supermysigt,dom är så duktiga:)
E. och föräldrarna har bytt rum uppe så nu leker E.som aldrig förr i sitt nya rum och även där blir det småfix.Vad sägs om det lilla köket på väggen, på bilden där tapeterna med stjärnorna, är?fiffigt......Tycker den där vita växa sängen är såååå fin.

Ja, listorna kan göras långa med barnrumsfix,man ändrar hela tiden eftersom barnen växer i ålder.

Nu skiner solen så dagen tar sig,kram på er!

Kommentarer

 • Maria säger:

  Riktigt fina barnrum du hittat bilder på .

  Kul för dottern att fixa ett rum till babyn .

  Här har vi fixat färdigt med barnrum , men vi har bytt rum hit och dit genom åren allt eftersom barnen ökat i antal och storlek . Skönt att det trappas av nu ;)

  Kram ♥

  2012-03-21 | 17:54:52
  Bloggadress: http://mariaikos.blogspot.com
 • jejje säger:

  underbara bilder,gillar den lilla sängen.Här är vi halvvägs i barnens rum.Ska bli skönt när de nya rummen är klar.Ha en underbar dag/kramar jejje

  2012-03-22 | 07:53:30
  Bloggadress: http://livetpastorholmen@blogspot.com
 • mickis säger:

  Jättefina badrumsfix :-)

  Vad kul att inreda själv precis som de vill ha det :-)  Svar: Ja jag har låg ämnesomsättning & det beror på att jag när jag va 18år fick giftstruma & blev då opererad. Då tar man bort för mycket av sköldkörteln & då får man automatiskt låg ämnesomsättning. Har tagit levaxin sedan dess. För ngr år sedan genomgick jag en alltför tuff nedtrappning av en medicin & då la ämnesomsättningen av helt. Jag drabbades av myxödem gick upp i vikt 20kg på bara kort tid. Då fick man ställa om levaxin & sedan des har jag pendlat upp&ner & har inte lyckats få riktig balans än.. Men det kommer nog :-) Du kan ju titta här på bilden vad som kan hända när kroppen hamnar i riktig kris & man får myxödem i en fot.... http://mermickis.blogspot.se/2011/06/lediga.html  Ha en finfin kväll!

  Kram  2012-03-22 | 19:33:29
  Bloggadress: http://mermickis.blogspot.com

Kommentera inlägget här: