Norrskensnjutning

Levaxin

Kategori: Allmänt

Ernst har kommit ut med en ny bok:) Han e ju för go den mannen:)Lånad bild.
Regnet det öser ner i dag och här och var är det snorhalt. Nya vinterdäck är ditsatta idag och det känns så härligt. Håret är klippt och fastän veckan har varit fullproppad så har det rullat på bra. Ska försöka få komma till min läkare så fort som möjligt, för min sänkta Levaxin dos ställer till det. Det är jobbigt att ställa in dosen ofta för det tar sådan tid att göra för att se hur man mår. Levaxin har aldrig fungerat för mig och jag står på mig om att få prova icke syntetisk medicin, men det är krångligt. Jag har haft underproduktion av sköldkörteln i mer än 21 år.
Har någon av mina läsare samma sjukdom? berätta gärna....
Det blir ett kort inlägg för nu ska jag Micro vila innan sonen slutar skolan.Ha en fin Torsdag:)

Ätbar mumie

Kategori: Allmänt

Buuuuuuh....snart är det Haloween,tiden går verkligen fort fram.I går blev det bio för lilla familjen.
Vi såg Lasse Majas detektivbyrå,åt en stoooor pocorn balja och varma chips och det var hur mysigt som helst.
 
Dottern och barnbarnen kom förbi och fick i sig en sen middag med oss,när karln hennes for till Kiruna för 12 dagars arbete.
Min morgonprommis är gjord i vackert väder där isen på sjön tar täcket på sig mer och mer,kaffet urdrucket och en tvätt startad.
Min vecka lär nog bli väldigt stressig med en massa tider att passa och det är verkligen inte alls bra för min kropp.Bilen ska fixas,taket i toaletten ska målas,det ska fuktmätas mer,träningar för sonen,klipptid för lilla moi.
Andas och ta en sak i sänder är min strategi........
 
Bilden är lånad från nätet,det är en ätbar tårta/.jag tycker den var superfrän:)
 
Ikväll blir det the,halv åtta hos mig och,drömkåken.
Ha en fin Måndag:)
 
 
 
 

Man känner att man lever...eller...

Kategori: Allmänt

d
Mia Skäringer,ja vad säger man.....vilken underbar kvinna.Hon vågar verkligen bjuda på sig själv.
Jag och min syster yster var på en Må bra mässa förra helgen och däribland en föreläsning av Mia.Vi skrattade så
tårarna rann för att sedan vändas i ett isande allvar och verklighet.
(Lånad bild från Expressen)
Vi klämde och kände på bröstinplantat,luktade,provsmakade och kollade in det mesta som mässan erbjöd.Ett ex. antal gratis pennor och broschyrer fick följa med hem och provsmakning av en massa godis.....hi...hi...
För att inte förglömma en underbar lunch i form av kyckling/räksallad det var bara vinglaset som fattades.
 
Veckan hos mig/oss har( som vanligt varit)virrig...Men i går var det kulmen eller toppen på isberget.
Första snön och kyla på det med is.Vi är van när man bor häruppe!!
När jag var på mässan förra helgen så ringde mannen(hur ofta är jag på vift...?) för att meddela att en ville köpa bilen NU!!
Bilen blev såld,utan bil,ringde en vän,bil lånad,hittade en bil,hämtade en bil i Boden på Måndag kväll.
Bil trasig Tisdagkväll,dotterns bil trasig,sonen halkade av vägen då han skulle och sätta på vinterdäck och in i ett
träd,sonens bil trasig och en son med ryggont till akuten,våran "nya" bil in på verkstad,grejer beställd,utan bil igen,låna bil.
Jaha...som om inte det var nog så är det något problem i lägenheten med att det stannar kvar fukt,inget mögel eller så men i alla fall så blir jag och sonen mer sjuka eftersom vi är astmatiker.Vi trivs ju så bra och orkar och vill inte flytta,suck....Så nu springer det gubbar här titt som tätt och mäter ventilation,luftfuktighet,fläkt mm.Mobilen går varm...taket i toaletten ska målas,bilen ska fixas,veckorna ska rulla på med läxor,träning...kropp och knopp säger i från.Ja,jag gnäller inte(hrm...) men nu får turen komma.Så ni som har lite tur och energi över skicka den till mig....please.......!!!!!!!!!
Så nu har jag får skriva av mig och Tack ni som orkar läsa.
När sonen hämtas från skolan så ska vi på stan och mysa med fika.Kvällen får också mys inslag av det lilla extra,bara för att vi är värd det.....hi...hi....
 
Ha det gott fina ni och Trevlig Helg:):)

Sommarlängtan......

Kategori: Allmänt

Plötsligt så händer det........
Jag har fått tillbaka inspirationen och slängde mig på tangenterna.
Bilden är på sonen från i somras då det har blivit många spontan kast i vattnet. Tyvärr dåligt med fisk men att öva ger färdighet och sonen kan kasta ut riktigt bra:)
Det har verkligen hänt mycket sedan senaste inlägget, men ett av händelserna är att vi har hunnit med en till flytt....
Otroligt jobbigt att flytta men otroligt skönt att komma till en lägenhet som inte är mitt i stan.Vi är verkligen inga stadsmänniskor fastän vi bodde på ett bra läge så fanns där ingen gård.
Det har vi inte nu heller med en egen ingång och känslan att få öppna dörren direkt ut är ett måste.(jo,vi ville prova fastän många avrådde oss att sälja huset.)
Att bo här tills pensionärs hemmet kommer vi inte heller att göra men så är det nu i alla fall när mannen arbetar borta om veckorna.
Läget är underbart med vatten utsikt, bara det är vi bor i en trea (fyran blev ledig då vi tackat ja till den här) men nog klarar vi oss,ett stort drömkök kanske kommer framöver....hi..hi...
 
Mycket att berätta men vissa saker förblir oberättade för ofentligheten med blogg.Spinner vidare på min ofantligt stora passion i livet,inredning........med lite annat gott och blandat så TACK för att du följer min blogg och Välkommen att fortsätta!!
 
Höst kramar till er:)