Norrskensnjutning

Livsförändring

Kategori: Allmänt

Japp,here we
go again......
Ville bara skriva så ett livstecken kommer härifrån till er trogna läsare så att ni förstår att sidan inte uppdateras lika ofta ett tag framöver.
Vi har sålt huset och lägenheten är hittad,allt i början på samma vecka.Det gick med ryktet om huset och lägenheten dök upp pang bom före...ödet eller??
Mycket att stå i... idag blir en lugnare dag och mycket praktiska fix, för ni som har flyttat vet ju hur jobbigt det är,plus att jag inte har orken att egentligen göra detta.Men tur att vi har och får hjälp,det behövs för mannen jobbar ju borta om veckorna.
Vi har tänkt att hinna in före Jul men firandet av julen hänger lite löst i år,julpynt och en massa god mat får nog bli i en mini version.Julen kommer ju och går i alla fall.
Tanken om att flytta i en lägenhet har vuxit med tiden och många tror att vi inte är riktigt kloka som byter hus mot en lägenhet.Men varför ska man ha hus om man inte orkar eller hinner?glädjen finns inte där....ska man leja bort snöskottning,trädgårdsskötsel och allt annat.Vi har flyttat och renoverat många hus under årens gång och nu blev det bara tvärstopp,vil vill och orkar inget mer.För den skull är det ju inte säkert att vi ska bo här(lägenhet) resten av livet,men just nu och ett tag framöver känns det toppen!!Vi vill prioritera våran lilla familj och givetvis barn,barnbarn och bara vara,hinna ta sig på hälsa på runda,hinna gå den där promenaden utan att känna en massa måsten och hur ska vi hinna.Ja- nog blir det om ställning för våran lilla familj som har vanan att bo i eget hus men samtidigt spännande för att se våra omprioriteringar i livet.Njut av varandra och dagen,kram på er tills vi hörs i gen:)

Usch och fy..........och en massa blääää.........

Kategori: Allmänt

Hej fina ni:) Det blir långt emellan mina inlägg,det händer mycket just nu och min ork är rejält på minus.Jag är ingen som helst diggare av denna månad.Tycker att mörkret är jättejobbigt och jag längtar efter sol och värme.Inte ens en brasa eller en massa ljus gör nytta och utanför fönstret trillar snön från öppen himmel.Nej.....jag vill INTE tänka på julen heller.Både jag och sonen hostar och har halv fart,usch!
Ikväll skulle jag på Happy Homes Trendkväll där Jon Eliasson ska inspirera och föreläsa,det är mysigt,men orken och höftvärken ställer till det,denna fibro....jag bara h a t a r den..........
Nåja lågtryck nu i kropp och knopp och deppigt inlägg men i bland kan det vara skönt att ventilera,det är jag superdålig på!!!!!!!
Långt emellan inläggen....ni vet att jag finns här,men inte just nu.... så ofta........
Lånad bild på denna underbart vackra krans,jag älskar kransar.
Ni är bäst,kram på er!