Norrskensnjutning

Mmm....ysigt....

Kategori: Allmänt

För er som kan sticka så kan ju ni skratta er lyckliga över att kunna göra sådana här fina saggsockar,för oss andra så finns dom att köpa i olika färger från Svensk Slöjd på förr.se

Superfina och mysiga sockar-helt i min smak för jag älskar tjocksockar!

Lördagsgörat

Kategori: Allmänt

I går blev det fulla bordet med middagsgäster och plankstek.
Gissa att det ÄR gott? alla njöt i fulla drag.
Dagen bestod av skottande i tre timmar,vi försökte få fram eldstaden-igen-för man
längtar ju faktiskt att få börja använda den,meeeen snöar ju även idag och flera dagar till,så den lär ju begravas i den vita massan än en gång,suck....
Ha en skön Söndag,skriver nog ett inlägg till senare.
Så kramar till er bloggläsare.

Lördag

Kategori: Allmänt

God Lördagmorron!!Den blev tidig idag för oss,min man fick ta sovmorron.
Igår kom vår dotter förbi och det blev att hon bakade hos oss lika gott som på bilden,det skulle bli efterrätt till deras tre rätters middag som dom skulle bjuda på igår kväll,mumsigt!
Vi har en lilleman som kommer till oss VARJE natt och blir jag väckt så har jag sååå svårt att somna om,det kan bli trångt i sängen då även Cleo vill ligga där och helst ovanför huvudet på kudden,visst är det mysigt men inte alltid då det blir trångt och varmt och till slut kan man inte röra sig.Min rygg pallar inte med detta så ibland kan jag inte ta mig upp ur sängen,det där med att gå tillbaks med han har vi gett upp,för då kan han inte somna om och då är vi ALLA vaken-ingen höjdare alls.

Idag blir det en utedag,det känns som längesedan vi var ute ett längre tag,sedan ska vi få främmande och vi skulle hinna med stan en snabbis oxå.Vi är VÄLDIGT avundsjuka på våra vänner idag som drar till varmare bräddgrader-Thailand-i t r e hela veckor,men vi unnar dom det,självklart!!!Vi är så gärna hemma och skottar snö...he-he........

Ha en skön Lördag,det ska vi ha.Kramelikramar.



Ittala

Kategori: Allmänt

Supersnygga dricksglas i havsturkos från Ittala/ Aino Aalto.138:- 2pack. Finns på grantrum.se

Comming up soon....

Kategori: Allmänt

Desperat housewifes,behöver jag säga mer.Det börjar om till veckan med nya fräscha avsnitt,som jag längtar!! jag älskar verkligen den serien och sitter klistrad i soffan.Så håll ut......ni som gillar serien!!!(Läs Åsa) och ni andra,Kommer snart!! !!!!!!!

Nu ska jag brygga en thekopp,så natti natti när ni välkommnar John Blund.



Vad folk......

Kategori: Allmänt

Jaha,då vill jag meddela att vi har besökt den nya,stora mataffären här i stan-Willys.
Jag sa till min man att vi måste fara i tid för det kommer nog att vara mycket folk och inga parkeringar,OCH jag hade rätt,gissa att han var förvånad över folkhopen och att inga parkeringar gick att få.

Men vi har fått en fräsch butik med underbar grönsaks och fruktdel.
Nog kommer vi att fortsätta att handla där, oxå,vi handlar lite överallt som andan faller på,ibland kan jag köra till Ica i Bergsviken för att få köpa Jokkmokkskorv över charkdisk,och att det är en mysig affär tycker jag.

Vi fick köa ett bra tag igår men det var man ju medveten om.

Ha en skön dag och njut av solen omän det blir inomhus.....

Kamar tills senare.

Söt citron

Kategori: Allmänt

Ny doftserie från The Body Shop,Sweet Lemon.Den ser verkligen fräsch ut och doftar säkert underbart.Har någon hunnit med att testa den?
Body butter är ju helt underbart och helst efter denna kyla med torr luft.

Turkost

Kategori: Allmänt

I dagens Piteå tidning ges inspiration inför våren och sommaren.Denna snygga tapet finns på Inreda.com där många andra snygga tapeter oxå finns.Bilden är lånad från PT.Faktiskt i min smak,jag gillar färgkombinationen, den påminner om vår tapet i kontorsrummet.
Det är härligt med färg efter en gråkall vinter både i inredning och i kläder,skor och i uteblommor!

Mys tajm

Kategori: Allmänt

Två av mina snyggisar där dom ligger och myser.Cleo lägger sig alltid där det finns mys,en riktig myshund,det tycker lilleman oxå och det är så varmt och skönt att ligga bredvid henne.Det är så roligt när vi alla kan ha henne för allergin,det fungerar utmärkt.

Muggar

Kategori: Allmänt

Som ni kanske förstår så ääälskar jag muggar,denna underbara lila sak kommer från Rörstrands och heter Hanna, fler färger finns att inspireras av till våren/sommararen,helt underbar tycker jag.
Mina skåp har alltid varit proppfulla av muggar och glas men nu har jag lugnat ner mig betydligt,nu är det mest IKEA sortiment som används.Det är viktigt att glas och muggar ska vara "goda"att dricka ur och inte så fina att dom inte används och givetvis helst tål maskindisk,iaf.muggarna.
Sitter och tittar på Bygglov igen och jag vill påstå att veckorna susar,det var ju nyss det programmet.
Har haft min dotter på fika,lunch och surr idag,alltid kul och då illeman är så sjuk är det ju kul att surra bort lite tid när man inte kommer sig så långt.
I morgon öppnar Willys här i stan,det är välkommet med billigare matkassar,så det ska vi prova,helt klart!

Titta inte på termometern,ni lär sucka(-29 gr.) det gör då jag...suck... och dubbelsuck.....

Kramar.

Fiffigt

Kategori: Allmänt

Det finns sååå otroligt mycke" bra och ha saker" på Bluebox.Titta på dörrstoppen,så smart och krokarna som är som stora skruvar,dom finns i vitt och svart oxå.

Titt ut!

Kategori: Allmänt

Kolla in vilka underbart söta blomkrukor! man vattnar som vanligt och när den lilla ekorren INTE syns i hålet är det dax att fyll på mer.225:- på designtorget.se

Jag älskar blommor men det har blivit mindre och mindre av den varan inne hos oss,några riktiga och några i plast pryder sin plats.Förr var det inte alls tänkbart med plastblommor men då såg dom ju oxå ut som plast,idag får man känna på blommorna för att förkunna sig om det är äkta eller ej.
Ute har jag mest perenna men i krukor sommarblomster som planteras,jag har inte tid att stå med röven i vädret och rensa ogräs så därför är perenna växter ett bra alternativ,dom klara sig själv!det gillar jag!

Nu ska jag och se till min sjukling som igen ligger med feber och hosta!rackarns elände.

Kramar tills senare.

Salt

Kategori: Allmänt

Jozo har kommit med ett nytt flingsalt,citrus,bara burken är ju snygg att ha framme vid spisen.Min svärmor har lärt mig att använda flingsalt,det kan vara lite svårt att veta hur mycket salt man ska sätta, men man lär sig,och det blir så gott och en annan salt smak.Det finns ju så otroligt många sorters flingsalt och olika färger,gode läckert.

Vår lilleman har kommit in i trall av förkylning,nu är det rosselhosta och jag tror att i natt hade lillamannen lite feber.Storebror har ju virus så det kan ju vara så att pojkarna har samma historia då det blev så långdraget.
Men idag är mannen hemma så då kanske jag hinner att klippa Cleo,hon är verkligen långhårig nu.

Ha en skön Söndag vad ni nu än har för er-kramar!!

Kaffetajm

Kategori: Allmänt

Mer än halva dagen hade gått innan jag fick mig min första kaffekopp,vi tog oss iväg på hälsapåbesök!!! och dom var hemma!!!!trevligt med lite kaffesurrande och killarna fick leka av sej en stund.Väl hemma började jag med middagen och sedan kom mer kompis till lilleman och mer lek och bus,kul.
Vi vuxna tog oss både kaffe och ett litet vinglas,gott,och tittade lite på OS mellan surrandet.Det hårdeldas just nu när tempen kryper till ännu kallare grader,nu får det vara NOG!!!!!!!!
Nu vill jag ha VÄRME OCH SOL!!!!!!
Ungdomarna sitter och spelar kort och dom med är less kylan dom vill ju köra skoter,vilket vi alla skulle göra idag med grillning,man ska aldrig planera nåt.

Mys kvällen med en the kopp och en pläd!
Varma Kramar.

Glömde bilden

Kategori: Allmänt

Sött hundhalsband för dom små fyrbenta vännerna.

Sött

Kategori: Allmänt

Tavlan kottar,i lila givetvis,tycker jag är sååå söööt,även diskatrasan säger mer än tusen ord,ha-ha.....även hundhalsbandet är gulligt och annorlunda även det fanns i lila som skulle passa vår lilla hund.Allt detta finns på Signerat.s

Godis för mina ögon

Kategori: Allmänt

Åhh,visst är dom underbara bak skålarna?Man blir sugen på att baka bara man ser dom.Finns att köpa i set om 3 st.Dom är hjärtformade,vita med en ljus syrenlila ton invändigt,jag måste nog klicka hem dom från Countrystyle.se

I kväll fick jag en supergullig försenad Alla hjärtans present av min gulliga dotter och ett jättegulligt kort som fick mig att få tårar i ögonen,tack gulle dej!( det blev mycke gullande...fniss..)
Nu ska jag slappa med min man och kolla OS en stund,såg ni Anja Pärssons vurpa igår? såg otäckt ut,tur att hon klarade sig fint,åkte ju t.om idag.

Njut av kvällen så hörs vi im.Natti,natti till er därute.

Dega

Kategori: Allmänt

Nog är det vackert ute när det är gnistrande snö och sol.Jag gillar när det står ute mitt i vintern, som på bilden,sommarmöbler i vitt eller plåt,så snön får falla över och något snyggt på bordet,det blir som en tavla.Inte överdrivet hela sommarmöblemanget....
Bilden lånad från Allt i Hemmet.

Idag när lilleman skulle på dagis idag så blev det överraskning....ett barn på dagis!!en liten en....tror ni han ville stanna då alla kompisar var ledig eller sjuk?? Icke det,med rödgråtna ögon sprang han tillbaks till bilen och ville hem,det tror väl jag det,han som var så kompissugen,det är nackdelen med blandade åldrar på dagis,då kan det bli så här.Så det blev dega dag,tv,lek,skidåkning och en allmän hemmamys dag.
Har ni glömt receptet på trolldeg så kommer det här,bra att ha till hands vid sysslobrist!

1 dl.Vatten
2 dl.Mjöl
1 dl.Salt
1 msk.Olja
Karamellfärg om man har.

Dega på...
Kram,kram

Älskling

Kategori: Allmänt

Visst är dom underbart gulliga Lundmyr of Sweden kläderna till barn?När bebis är född lär det nog bli någon sådan inhandling.
Barnens hus har dom kläderna annars kan man beställa över nätet.

Fruktstund

Kategori: Allmänt

Ni kommer väl ihåg att äta frukt?fullt av  vitaminer och nyttigheter  som vi behöver.Extra viktigt nu oxå när det är mörkare och vintertider.Jag brukar ta fram skärbrädan,kniven och frukt då vi sitter framför tv.n och skära upp i båtar,bitar och pengar och allt vad det heter,och stora liksom små mumsar glatt i sig,det är nog godare med små bitar.(och att någon annan skalar,skulle jag tro?)
Apelsinerna är ju supergoda nu liksom äpplen,lilleman älskar vindruvor utan kärnor vilket är otroligt praktiskt att slippa pilla ut eller spotta ut.

Nu blev jag taxi åt min stora son,så njut kvällen,ta fram skärbrädan,kniven och frukt och MUMSA!!!!!!

Kram....

SIA

Kategori: Allmänt

Kolla in nyheterna för våren från SIA.Verkligen fina saker,snacka snygg ljuslykta,den runda saken.Musen heter Molly från SIA Kids vår/sommar nyheter.


Hud vänligt

Kategori: Allmänt

Maison Belle har underbara natur,hud vänliga produkter,flaskorna påminner om gammalt tillbaks.Ni som är lite "äldre" kanske kommer ihåg lypsylen i burk? jag öppnade burken en bit och smorde in läpparna direkt ur burken,dom är lite  nostalgiska och med underbara dofter.
Finns produkter till bebis oxå.Finns fler produkter på Isabella Smith.

Fettisdag

Kategori: Allmänt

Äter ni semlor? Idag är det en sån dag.Det är faktiskt gott eftersom det äts så sällan.
Jag brukar hemskt sällan baka just semlor utan det blir köpes,jag tycker att grädden är så goood!

Igår kväll då jag var på promenad så var det norrsken på himlen,det var supervackert bland alla stjärnorna.

Lilleman kom hem igår med en present-magsjuka!!!!!urk,stackarn.Han hade ont i pannan,mådde illa och sedan efter en alvedon så sov han mest hela em.och kvällen.Han piggade på sig ordentligt efter sovningen så sedan var han vaken till halv ett i natt,suck....men han blev piggare,det var huvudsaken.
Nu ska min stora son till läkaren eftersom hans förkylning aldrig vill ge med sig,gissa att han är less.

Nu vill lilleman nåt så hörs senare.
Frossa idag!!!!!

Värme

Kategori: Allmänt

Yes, nu har vi fått tag i BJÖRK ved,underbart,så nu ska vi klara oss till mildare temperaturer.
Visst är det underbart med en brasa både ute och inne,har ni sett vilken fräsig kamin på bilden,dom börjar att finnas i alla möjliga och omöjliga former.
Hoppas att ni kan ta vara på solens strålar idag,nu lunch och sedan prommis så jag skriver mer senare.

Kram,kram

Bebis

Kategori: Allmänt

Det finns t.o.m på barnkläder cupcakes,jag tycker denna body var supersöt.
Var till min dotter igår och hon visade alla barnkläder dom har fått eller köpt,så inte behöver dom en klädtrasa till i den mindre storleken.Dom hade t.o.m kläder från D.s mamma då hon var liten,hur fina som helst helt otroligt att dom är kvar och i fint skick.Kul att kunna återanvända gamla kläder dom hinner ju inte slitas ut precis då bebis är liten snarare är att man inte hinner använda upp allt innan dom vuxit ut storlekarna.I veckan ska jag tvätta upp sängkläder från då lilleman var liten så dom kan stoppa undan det i bebis rummet som börjar att bli klart.  Lilleman hade så fullt upp att hjälpa till att skruva ihop möbler till bebbes rum och han var så duktig att hjälpa till,han kännde nog sig stolt över att han är så stor motför vad bebis kommer att vara,innan vi for gick han till magen och sa Hej då!Det känns fortfarande lite konstigt att vi ska bli mormor och morfar.
Nu är helgen över(igen) och nya friska tag ska tas inför veckan,skiner solen som i helgen då blir det helt underbart!

Mys kvällen!

Smarrigt

Kategori: Allmänt

Efter en underbart härlig dag ute i solen(man kan ju tycka att det känndes konstigt utan snö och kyla)så ligger lilleman och spelar tv-spel och jag gör ett inlägg.Övriga familjen är på vift och det är lungt och skönt hemma.Det är bra för lilleman klagar på ont i pannan så vi får se vad som blir av det.
Vi brukar ofta ta med oss fika ut,även på korta turer till ex.älven och ett bra fika är att rulla in något gott i wraps,det är mättande och supersmarrigt med en kopp varm choklad eller varm saft till.Man blir alltid sugen då man är ute.
Vi måste skotta upp våran grillplats igen för den ska börjas att användas till grillning av diverse gott,den är vi en flitig användare av.
Njut av Lördagsgodiset och ha en mysig Lördag.
Kram,kram.

Vårlökar

Kategori: Allmänt

Blev så sugen på vårlökar,häruppe är det ju såååå länge tills man kan se nåt grönt sticka upp ur jorden så ett tips är ju att plantera inne och senare ta ut dom under dygnets varma timmar för att njutas av.Annars får man väl ha blommor och tulpaner(även det blommor..ha..ha..)på gardinerna.

Höll på att gå upp i limmningen då jag såg tempen i morse..-26 gr.kallt igen!!!!!!vad är nu detta?
Visserligen skiner solen från en blå himmel men ändå.Till råga på allt så har vår luftvärmepump bestämt sig för att dö,den är faktiskt stendöd! och installatören hade då aldrig varit med om detta,det är ju typiskt vår otur och pumpen är inte ens 2 år.Är man van att ha den som extra värme är det inte alls någon höjdare då den hade bestämt sig för att ge upp.Ved har vi oxå haft, vi tog någon kubik mindre i år eftersom det blev så mycket ved över i fjol,men nu är allt det slut och vi har tom.köpt mer av tallved som inte alls värmer lika bra som björk,köpa mer kan man ju göra-om det nu skulle finnas vill säga,suck....
Elen har man ju kvar men den värmer ju inte lika skönt som ovan nämnda.

Hur ser er helg ut?Kanske fest,OS på tv,slalom,skoter,stuga,stan,städa,jobb??

Vi ska ta det superlungt då vi har lite krasslingar i huset,dottern och sambon skulle på IKEA,jag vet inte vad det är för nåt ställe?????men kanske man följer med.Fniss.....

Så ha en skön Fredagkväll,kanske ni ser Lets Dance,det ska vi göra.Kramelikramar.

Hrm......

Kategori: Allmänt

Ja en del bygger snögubbar av snö medans andra gör annat-av snö.....hrmm.inget fel på fantasin där inte!
Såg i Pitetidningen idag den vackra ängeln av snö,is som ska finnas på ett torg inne i stan,verkligen vacker och den skulle belysas vid mörker inför Alla Hjärtans.Jag kan beundra dessa kreativa människor som får till det av snö,likaså med sand,mycket jobb ligger bakom arbetet som förstörs i ett nafs.
Men barn är ju kreativa, jag tror vi vuxna har för stora prestationer att få till det så då blir det bara fel.

Kramar tills senare.

Bygglov

Kategori: Allmänt

Så här såg uteplatsen ur från programmet Bygglov när den blev klar,läckert eller hur?Det ser ut som om taket svävar.

Man ska inte stressa

Kategori: Allmänt

Mer inspiration till Alla Hjärtans,är man inte kreativ själv kan man titta in på Tårtdecor och inspireras och titta på underbara tårtor,ögongodis.
Kvällen blev i alla fall kall nu har vi -23 och Cleo ville inte alls gå på en längre kvällspromenad.Idag har i varit till djursjukhuset och troligtvis så har hon urinvägsinfektion,vilket leder till en penicillinkur i 10 dagar.Annars kan det vara stenar som spökar så jag hoppas verkligen att hon blir frisk efter kuren,stackarn.Såg ni igår Bygglov? jag gillar det programmet,dom gjorde verkligen en läcker uteplats,gården blev så mycke mysigare sedan dom varit där och rustat till åt husägarna.
Denna dag har gått i stressens tecken och det är inte bra för mig,så nu blir det spikmatta och sedan date med kudden och zappa tv.Så natti,natti på er alla.

Nyheter

Kategori: Allmänt

Vårens nya MIO katalog har kommit!!!!!!!!!
Och tur var att det inte fanns någonting som man skulle vilja ha,(skojjjaaaaaaa)!!
Man börjar redan bli sugen på att ta ut utemöblerna och grillen,men men dit är det ju ett tag,snyft.
Måste göra middag nu men återkommer senare.
Så lev och må tills dess....

Alla Hjärtans Dag

Kategori: Allmänt


Ja, ni glömmer väl inte bort Era nära och kära på Alla Hjärtans Dag?
Ni vet att det lilla värmer,det är tanken som räknas,annars finns här lite tips på presenter eller varför inte göra en god frukost på sängen med hjärtan äggmacka,the eller kaffe,juice,servett och ett tänt ljus,romantiskt värre!Kanske en ros till??
Den röda katten är en vetevärmare likaså den sovande hunden,min vetevärmare skulle jag inte kunna vara utan den är väl använd av alla i familjen,ett Älskling kuddfodral,jättefint.
Till min stora dotter skickade jag hem ett paket med ett Bola smycke,det är ett graviditetssmycke som man ska bära nära magen och sedan kan barnet hålla i det då man ammar,det lugnar eftersom de är en zylofon i kulan,som barnet känner igen från tiden i magen.Till min stora son blev det en skotermössa och till lillebror vet jag inte än, en nalle är inhandlad,sen får vi se,jag tror min man får en frukostbricka på sängen,aldrig fel!!!!

Nu promenad i detta eviga snöande,blurk.......

Kramisar.

Break i vardagen

Kategori: Allmänt

Tjingeling!
Tillbaks till civilisationen,men det har varit helt underbart att få byta väggar ett tag.
Sätter in lite bilder som ni kan titta på från stugan och marknaden.På den här bilden syns våran stuga och grillkåtan som vi satt i en kväll och eldade så det rök ordentligt och stekte souvas och pitabröd,supermysigt.Som ni ser var det ordentligt med flövatten även däruppe och vi fastnade ett antal gånger men givetvis mest killarna som klättrade med skotrarna i snön som det inte var någon botten på!
Bilden över sjön är så vacker,den är på bastun o båthuset och denna dag var kall.
På Lördagen for vi ner till marknaden, tempen visade i stugan på -4 gr,och väl i Jokkmokk hade vi -22 gr.givetvis ska det vara kallt på marknaden så mellan allt tittande,handlande och surrande med gamla bekanta så värmde vi oss lite här och där.Lilleman var överlycklig att få klappa dom fina,vita tamrenarna i rajden,så det gällde att ha tungan rätt i mun för dom var lite spralliga- renarna- o så fina att han ville inte släppa iväg dom,sedan ville han att vi skulle ta hem en ren av dom som sprang på vägen, då vi skulle hem,sötunge!!!Vad skulle folk tro om vi hade en ren i inhängnad på gården,ha-ha........????
Den andra bilden på en stuga är storstugan,där lagar vi mest maten för köket är bättre,större än i vår stuga och gissa att vi har ätit-mest hela tiden har vi tuggat,men så ska det vara i stugan.Trevligt hade vi med hela familjen och respektive.Kram,kram.....

Stugan

Kategori: Allmänt

Foto lånat av Jokkmokkguiderna.Hundspann.

Imorgon bär det av,vi har handlat mat och packat hela em. och kvällen,det är mycket som ska med då vi så sällan är i stugan,att fara upp över en vanlig helg blir alldeles för långt och stressigt.
Det verkar bli kallt men inte så kallt som det brukar vara,så det blir nog kanon.
Så nu blir det inga inlägg förrän då vi är tillbaka.Så njut av kommande helgen och många kramar till er från mig.

Tjing tjong.....

Marknadsgodis

Kategori: Allmänt

Jaha,då var det dax för Jokkmokks Vintermarknad,den börjar im.Torsdag-Söndag och vi tar halva tjocka släkten med oss till stugan där det oxå blir skoterkörning och bastubad,lovely.....En av dagarna tar vi markanden och givetvis blir det marknadsgodis!!
Tänkte köpa med oss renkött till att steka ute en dag och ha i pitabröd,själv får jag inte ner en bit renkött utan bara älg,den avsmaken sitter i efter graviditeten jag tycker inte ens om lukten av ren,men tur det finns älg.
Vi vet ju inte om dottern och hennes karl kan följa med oss till Påsk upp,det beror ju på hur bebismagen mår,så det blir kul att kunna fara upp nu en sväng.
Nu ska jag packa lite och sköta om lilleman som inte mår så bra,typiskt!!men ingen feber  har han i alla fall,stackarn.
Cleo blir det att lämna i Ostigården för jag tycker synd om hundar som dras med i marknadsvimlet och vara ensam hemma länge får hon heller inte vara(då vi är på marknaden)så hon får det bra hemma istället.
Annars älskar hon att vara i stugan,helt klart,få springa lös och nosa och aldrig att hon skulle sticka där,men hemma sticker hon så fort hon får chansen,bushund!

Skriver nog ett inlägg till senare,så kramar tills dess.

Fin städ

Kategori: Allmänt


På tal om städning,så vill man ha ännu roligare så kan man kitcha till det med lite fräcka gummihandskar och när du kliver ur duschen så tar du på dej tofflorna och torkar golvet från vatten samtidigt,ja herreminje....vad det finns grejer,tänker bara på Tv pogrammet Rent Hus.Men handskarna skulle man kunna ha dom är ju fräna!Att påta i trädgården med.

Nu skottning och sedan spikmattan!(skottningarna tar ut sin rätt).

Slötittar på Bygglov oxå,vilket hus paret hade köpt,där har dom renoveringsobjekt livet ut!!!!

Njut kvällen.

Fräscht!

Kategori: Allmänt

Jag vill lätta upp stämmningen idag med lite vårgardiner i fräscha färger,när det är bara två lägen på vädret antingen kallt eller som idag snöyra,så kan det ju behövas.
Ett rum blir så otroligt mycke mysigare med nya gardiner plus att det är ju roligare att städa då man får sätta upp något nytt.
En ny blomma i fönstret och kanske en ny lampskärm eller nya kuddfordral och rummet är som nytt,voila....
Jag börjar vara lite less på panelisar och vill gärna ha lite mer tyg i gardinerna,lite mer att stryka men.....

Lilleman åkte på feber i natt och fler från hans dagis verksar ha samma lika,det går magsjuka och vattkopper oxå men det sistnämnda har han haft,tur nog.Vill bara att han ska bli piggare för att kunna ta sista influensa sprutan medans man kommer ihåg den!

Kramar.

Host host

Kategori: Allmänt

Alltså Cleo har gått och blivit förkyld,hon kraxar och nyser,rosslar och är varm om nosen,det kan ju vara kennelhosta likaså,men vem har hon blivit smittad av??det är ju smittsamt så man vill ju veta NU vad hon har,så man får hålla henne tillsvidare från andra fyrbenta, men vi fick inte vet. tid förrän på Onsdag,snörvel.....
Stackarn!

Nu skottning(vad ovanligt)!!!!!!!!!!(less på SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ)

Kram kram.

Vill ha......

Kategori: Allmänt

Vill haaaa............
Visst är dom fräna stövlarna i keramik från LOB design,det  nyhet i vår,alltså jag vill ha......
Vaserna har ju funnits men kommer nu i nya färger och finns stora och små,visst är det läckra vårfärger?Att stoppa i tulpaner och vårlökar i.Supersnyggt!!

Foto@perlan.