Norrskensnjutning

Vill ha.......

Kategori: Allmänt

Berså av Stig Lindberg.Bild Leva o Bo.
Dom är verkligen fina dessa koppar:)Man skulle ha haft i gömmorna några thekoppar och fat.
 
Morgonprommisen idag blev en blöt promenad i blöt snö och blåst,tempen var det inget fel på men ändå tråk väder.Sonen hjälpte jag på med skrillerna direkt på morgonen då han har skridskoåkning på Onsdagar.Till veckan börjar skidåkning och bad,men senare i vår för sonens grupp.
Idag har verkligen varit telefon och pappers fixande,mycket har kommit bakom i och med flytten men nu börjar jag att komma i kapp.
Redan Onsdag i dag och Mästerkocken på tv,kul att se.
Försöker att kommentera bloggar men det går inte att skicka i väg så tro mig jag läser men kan inte kommentera i nuläget.
Tack för era kommentarer alltid kul att få och besökare på bloggen,så kul.
Ha en fin fin dag och kram på er:)

Green gate och syster lycklig

Kategori: Allmänt

Nyligen hemkommen med sonen från en innebandy träning inne i stan med nya spelkamrater:)Han tyckte det var skoj och ville fortsätta så det är roligt.
Har fått låna mini junior,barnbarnet, ett stund i dag och vi har busat och pussats han är så go och mysig den pojken:)
Njuter verkligen av dagarna nu när det är ljust och soligt med gnistrande vit snö,så lovley:) Drar mej alltid på promenaderna mot vattnet och efter skoterspår.
Blir ett kort inlägg för nu är det kvällsfika för sonen och nanna kudden dax.
Underbara bilder från syster lycklig,färg färg och färg!!

Vår i sikte

Kategori: Allmänt

Mina kära bloggläsare:) Nu är jag tillbaka......Hoppas att ni hänger kvar och tycker om min blogg:)
Ni som följer mig vet om att vi har flyttat och med flytten försvann vår kära e.mail och internet.Man är verkligen ställd utan dessa moderniteter......oj,oj!!
Vi har fått ny e-mail och ett annat internet men allt detta är fixat först nyligen,då man behöver vara ingenjör för att
klura ut allt och goda vänner hjälpte oss i slutändan,vilken tur.Men det var inte lätt....
Flytten var bland den jobbigast som vi har varit med om(vi har hunnit med många),allting gick så fort med huset,lägenheten det var mitt i mörka årstiden,jul,nyår,mannens jobb borta,jag var helt slut,vardagen rullar på,planera,packa,julfest...ja..hej och hå vad jobbigt....
Juldagen åkte vi alla dit på influensan och låg däckade bland kartonger och sopsäckar,inte bästa senariot men bara att "go with the flow".Så mannens och sonens julledighet blev det långnäsa av men nu bor vi här utan kartonger och säckar och bor och har det toppen:)Inte allt fixat klart men nu tar vi det eftersom.
Först förra veckan hade jag fått in "känslan" och den var så härlig att känna av- att när jag stänger dörren så behöver jag bara tänka på insidan och familjen med nära och kära.
 
Nu ikväll har jag och sonen kokat oss the med rostat och myst till familjen Annorlunda på tv.Fyrbenta ska rastas inför natten och sedan ska jag krypa ner och lösa korsord i en rykande färsk tidning.
Ps! Din blogg som jag läst och vill följa,du som har bytt till lösenordsskyddat,skriv ditt mobilnr.så jag får följa dej:)
 
Många goa kramar till er och Tack för att ni läser!!Natti...natti.
Lånad bild från syster