Norrskensnjutning

Blickfång & Förkylning

Kategori: Allmänt

Måste bara visa er bilden från köket(Leva & Bo)det var så vitt,ljust och luftigt,tack vare takfönstret,visst var det fint??
I går hade jag ett ryck och städade våran uteboda,där alla vinter grejer var över sommar grejerna och gräsklipparen långt därunder,pust....
Vädret var underbart och jag tog det i min takt.
Förkylningen sitter i fortfarande och den blir snarare sämre,mår illa,har ingen matlust,man vill ju försöka undvika starkare medicin,men trots Rinexin(tack och lov för den)huskurer,så vill förkylningen inte släppa.
Jag blir sällan sjuk i "vanliga"saker men då jag blir sjuk så sitter det i länge och mycket,typiskt när man har fibro.......
Orken är på noll,minus,och stressen kommer krypande över allt ogjort,ni vet hur det kan kännas.....


Ikea,ja,där hann vi vara några timmar och jag trodde faktiskt att den klämdagen skulle vara hemsk med folk,men det var framkomligt i alla fall.
Vi hittade allt vi skulle ha och massor därtill,en säng till sonen,bebis grejer,en byrå till dottern,utemöbel,lampor,skärmar,en matta,rullgardiner,tyg, och lull lull,hi..hi...Köpte lite gröna grejer till stora sonens altan,porslin och glas.
Vi hann över till Finland en sväng och sedan begav vi oss hemåt till dukat bord med tacos,mums.

Den andra bilden från Leva & Bo är så fin tycker jag,en gammal mangel får agera blombord,blickfång i trädgården.

Vovve prommisen är gjord,kaffet urdrucket och senare i dag ska vi montera i hop sängen,och på fotbolls träning,första ute,om han orkar vill säga,vi får se hur han mår efter skolan.

Kram på er bästa ni:)

Uteliv,kottar & Ikea

Kategori: Allmänt

Hej & Hå!
Tack för att ni väntar ut mej tålmodigt.Jag har inte alls haft något blogg sug när kroppen har spökat för mig,skulle mer än gärna lämna detta avlånga land för en låååång varm semester utomlands.
Dagens elände till väder ska jag inte ens nämna utan i stället bjuder jag på ögongodis bilder om uteliv bl.a
Visst längtar man att vara ute mer och mer??
Mina små "husdjur"-kottarna har tinat fram och här bjuds det varje kväll på färskt vatten och hund/katt mat,och jag bara älskar dessa små söta kottar.
Cleo hon skäller på dom och undrar nog vad det är för små taggiga rackare,i går åt hon upp deras mat...hi..hi...

Dottern och svärsonen har smackat in ett nytt kök,och nytt(igen)köks golv med golvvärme,blev så fint:) och med det kommer alltid mer jobb,som ex. en ny bänkskiva,inte som den grönspräckliga på bilden,men den är fräck....
Jag och minsta sonen är förkylda och vi snorar ikapp men... om det inte blir värre... blir det IKEA i morgon med dottern,kul att få tillbringa tiden med dom stora barnen.

Lånade bilder från Leva och Bo,Hemtex mm.

Rice

Kategori: Allmänt

Hej fina bloggisar!!
Mitt bloggande har verkligen fått stå tillbaka för jag har haft alldeles för mycket att göra samt väder,väderomslag,blåst,snö och kyla har gjort min kropp till ett gammalt raspigt tröskverk.

Det här med att vara trött och att inte få sova om nätterna gör vem som helst till en zoombie.
Jag älskar verkligen att få blogga och att kika in i andras bloggvärld!

Jag har hunnit med vovve prommisen i solsken,så underbart,fikat en god frunch och en stor kaffekopp,nu ska jag he mig in i duschen för snart väntar frillan tid.Ska bli så lyxigt att få sitta och läsa svaller tidningar och läppja på en kaffe kopp.Ryggen värker och det är inte så kul att sitta då med jag får ställa mig upp och vandra en stund.

Härliga bilder från underbara Rice.

Mer inlägg en annan dag,kika in!