Norrskensnjutning

Lakrits & Citron

Kategori: Allmänt

Vissa saker i svart börjar jag att vara urbota less på,men med dessa kombinationer blir svart en färgklick!
Många fina reportage har Leva & Bo,dessa kombinationer i lakrits och citron tilltalar mig!

Njut av helgen och kom ihåg att bjuda på godis/frukt? till alla busiga barn som kan knacka på eran dörr i helgen!

Trevlig Hallowween!!

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Bild på två av snyggpojkarna mina och fyrbenta bebisen!!!
Resan till Sth.hade gått superbra,med stora ögon hade lillen funderat på vad som han fick vara med om för spännande.
Själv hade jag "egen tid" i någon timme,vet ni hur skööönt det var???Att få titta,lukta och känna i sin egen takt,helt underbart.

Mycket med julpynt hade kommit fram och lite följde med hem oxå.Storhandlade på Ica Maxi och nog är det billigare där än här,fick även med mig hem ett nytt läppglans från den affären.
På Kvantum har dom oxå börjat att sälja smink och annat bl.a Spa produkter,godluktande badbomber mm,det gillar jag.Bra julklappsideer!
Hittade presenter till killarna hemma och jag köpte mig en ny vinterjacka,nice.Kommer nog att somna ovaggad i kudden ikväll,typiskt bara att det har börjat att värka i den j....la höften,det får blir att ta fram värmedynan!!

Hörrni...sussa gott!

Högt upp bland molnen

Kategori: Allmänt

Oj,så spännande....idag ska mitt lilla barnbarn flyga sin första flygplanstur!!
Nog skulle mormor fått följa med,eller hur??
Dom ska nu inte flyga dessa plan som på den lånade bilden,men spännande blir det nog för alla tre att se lillens reaktioner!
Lycka till!!
Ska snart skjutsa iväg dom till flygplatsen och senare ska jag passa på att göra lite i Luleå,ska bli skoj,det är längesedan sist jag shoppat i den staden nu när man har det mesta här i Piteå.

Lev och må idag så skriver jag kanske en rad senare om jag hinner,kramar....

Tomten......lyssnar du??

Kategori: Allmänt

Högst upp på min önskelista står faktiskt ........en inglasning!!
Ja,ja önska får man........

Buuuu på er!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Halloween......Jag tycker att det är helkul att bjuda till fest för barn och vuxna just då.Då får man utlopp för att duka spöklikt...hoo hoo........vad roligt!!!
Mycket kan man göra själv,fantasin sätter gränser,här är lite tips och ideer från Tasteline som man kan pyssla med tillsammans.
Spöka loss.....

Garderobs ideer

Kategori: Allmänt


Min dotter och svärson är i garderobstankar,då det i det nya huset inte fanns i överflöd av den varan eller att husägaren plockat med sig??sina garderober.
Helst vill dom ha en stor med bra förvaring och med skjutdörrar och det finns ju överflöd av stilar storlekar och modeller för att inte tala om  prisklasser.Bilderna är från bla.Mio,EM.Bo Concept,Dunderbutiken och NextHouse.Lite tips och ideer....

Polispådrag

Kategori: Allmänt

Vilken rysare-propp fulla läktare och ös,bjöds vi på i gårdagens match!
Efter förlängning blev det 3-2 till Luleå!

En kompis till min dotter skickade i går bilder till hennes mobil.Hon trodde att en film spelades in utanför hennes lägenhetsfönster.Det var helikopter i luften och värsta polispådraget.Hon tog riktigt bra bilder på allt som hände.
Det visade sig att det var på riktigt....i lilla Piteå....vad händer???Läs om detta på webben i Piteå tidningen,och se hennes  bilder ,där hockey bilden oxå kommer i från.

Skellefteå-Luleå

Kategori: Allmänt



Trevlig helg på er kära bloggläsare!

Idag ska jag och min make till Skellefteå på derby hockey match,kul ska det bli......

Snygga pump it griller och klubbor från Reebook.

Bzzzz säger flugan

Kategori: Allmänt


Jag var in på HEMTEX en dag och lilleman fastnade för det fräna kudden med flugan på.Jag kan inte säga något för den var snygg och cool.
Andra fina "mjuka"  oddbirds produkter i kuddar, och plädar fanns där oxå., med mycket mönster och färger,med hög vill ha faktor.....
Även mycket snyggt i gardiner.

Ha en underbar Fredag.

Kaffedax

Kategori: Allmänt

Att ha espressomaskin i sitt kök är ju väldigt mycket inne samt väldigt gott.Något som oxå det blir mer av i köken är podmaskiner,ni vet dom där små burkarna med smaker så man kan brygga sin kopp kaffe,väldigt mysigt men inte så miljövänligt kan jag tycka.

Nåja,inne är det! men jag är då ute...ha...ha...äger inget av dessa maskiner,jag kör bryggare till mitt kaffe.

Nu kaffe!!!

Jippie........

Kategori: Allmänt

En dag av lycka.Vår son har fått sitt efterlängtade körkort!!!!!!!!!!!!
Lycka till och kör mer än försiktigt!!!!!

Siffror

Kategori: Allmänt



Förut var det små siffror på en liten fyrkantig plåtbit.Nu kan dom se ut nästan hur som helst,snyggare är dom ialla fall.Jag pratar om fasadsiffror....
En del av bilderna kommer från Inreda.com dom andra är lånade.
Vågar man visa sina siffror stooort,så gör man det!

Ikväll ser jag Desperate Housewifes på tv, det vet jag fler som gör,eller hur grannen?

Ljus i mörkret

Kategori: Allmänt

I går var jag på ljusparty,det fanns väldigt mycket snyggt som man skulle vilja ha...nu helst i mörkrets tid, så är ju det här med ljus så underbart.

Några enkla ljusstakar och en takkrona,som man kan snickra till själv är ju Ernst Kirchsteigers.
Den i mitten blir det ett vackert skuggspel av.Bilderna är lånade från Ernst sida.

Gott och blandat

Kategori: Allmänt

IKEAs ljuspinne pratade vi om i helgen,ville visa er den,tycker den är fin med sin LED belysning och smart där man inte kan eller vill ha ljus.
Hos Louise Interiör har det börjat att komma in för julen som hos många andra interiörsidor på nätet.Denna "vas" är i gjutjärn och ett vill ha.......Zupernice......

Annars har helgen varit underbar,vi blev bjudna på vedeldat bastubad men öl, efter tacon och det var hur mysigt som helst.Så i går var vi måttligt trötta,dagen bestod av främmande,kompislek,promenad,och en seen middag med lite slötittande på tv.n som efterrrätt.
Idag gäller påsättning (ha,ha)... av vinterdäck.Sedan står dagen öppen för nya påhitt....

Trevlig Fredag på er!

Kategori: Allmänt

Fredag! ordet klingar härligt...det är Tacos,mys, eld i spisen och tända x antal ljus och se Idol!Godis...

Bordet blir nog fullt men vad gör det när man har nära och kära omkring sig,kan det bli bättre?
Nu ska jag läsa tidningen och dricka kaffe sedan blir det att helghandla.

Mys helgen och trevlig helg på er kära bloggläsare.

Bilden ovan kommer från Urban living,mycket fint finns det där,kika in.

Blå blå vindar

Kategori: Allmänt



Att blått är en het inrednings färg just nu är det inget snack om.Man möts av blåa reportage i många inrednings- tidningar.En som blir glad är nog min syster som har en förkärlek till just....Blått!!

Alla dessa fina blå "saker"kommer från IKEAS nyheter,fint va??

Nä,se det snöar!

Kategori: Allmänt



Snö Of Sweden har såå mycket fina bing bling,jag såg på Hanzens så hade det kommit in mycket snyggt som man kan köpa och pryda sig inför hösten och vinterns fester.

I morse då lilleman vaknade så bad jag han att titta ut och han gjorde stooora ögon....-mamma snöar det?? och så flög han ur sängen till fönstret för att titta.
-Snart kommer tomten,säger han och jag småler för dom förväntans fulla stunderna som ska komma.Söta barn!!!

Vinter däcken ska på,säger jag bara.....Tur att sonen erbjöd sig att hjälpa.

Kör försiktigt!!!!!!!!

Tjejkväll=inspiration=Torsdag

Kategori: Allmänt

Jo,jag är trött idag,sömnen har varit lika med noll.....jag har sådan värk i höften att jag knappt kan gå,skiiit!!

Sedan vill jag bara meddela att IKEA har tagit fram Julgrejer-tidigt eller inte det får ni bestämma!!!!!
I morgonkväll är det tjejkväll på Ångsågen i Piteå,en väldigt trevlig tillställning som jag besökte i fjol,så ni som har tid och lust så ägna en kväll till inspiration,så vet ni...

Njut dagen.

Ordinerad stillhet

Kategori: Allmänt

Det är ju så himmelskt roligt med inredning och lull lull,och helst nu om hösten då man vill ha riktigt ombonat omkring sig.Tur att min dotter och co.var på Ikea i förra veckan så man fick hem värmeljus och servetter och nya lampskärmar till vardagsrummet.Det blev så ljust och fint med dom nya fönstrena vi satte in.
Snacka oväder i går kväll,det kom storm,ösregn och snö i en kompott och superkallt blev det!!Nu skiner solen och jag vill bara ut på promenad men farbror doktorn ordinerade mig stillhet i några dagar för jag har en inflammation i ljumsken och tagit en cortisonspruta i höften,så det är inte roligt -jag som älskar att promenera,suck.Men det är nog vettigt eftersom jag har så ont så vila är nog medicin just nu.

Ha en underbar Tisdag.

Sötbebis

Kategori: Allmänt

Bjuder er på denna underbara bild på gullungen,han e för go....
Och jag lever kära bloggläsare!!I helgen har jag medvetet inte bloggat eller gjort något annat än tagit det lungt och barta myst på med familjen,det behövdes ska jag säga.Vi har alltid fullt upp med projekt och det gjorde vi bort under veckan för att bara vara i helgen.
Det resulterade i en "hälsa på runda",där givetvis ingen var hemma,och en teater som vi helt missade i Söndags,så kan det gå när man tar det för lugnt,ha...ha...

Hoppas eran helg har varit skön i stormen?

Har just bokat en läkartid för min onda höft som behöver en spruta,sedan är det troligt att jag även fått mot ljumsken något,värker gör det iaf.Så sömnen har varit sämre än vanligt.
Ha en bra Måndag,varma kramar.

SMEG

Kategori: Allmänt

Jag har alltid tyckt om SMEGs kylskåp.Dom är så speciella i sin design och färsättning och snygga oxå.Vilken färg skulle jag välja vid ett köp?Njae,jag skulle nog ta ett i en färg som passade in i köket eller ett helt galet i en klatchig färg.....(inte flaggan,hrm...)Skulle vilja ha ett till vår stuga faktiskt.

Oljelampor

Kategori: Allmänt

Mer Höganäs....bilderna är underbara!!

Höganäs

Kategori: Allmänt

Genom livet har jag alltid haft en förkärlek till viss keramik.Nu pryder inte det hemmet mer än vissa muggar,skålar,fat,men dessa muggar från Höganäs skulle gärna få bo hos oss.Det är en ny tappning från Höganäs med en annan glasering -på bilden syns muggar och en pläd som finns att köpa i set,bilden kommer från just Höganäs.Bra med nytänk,annat än det mörka Höganäs porslinet och krusen som tidigare fanns.Jättefina...... vill ha........keramik!!

Jabadabado

Kategori: Allmänt

Underbara leksaker/prydnader till barnens rum finns hos Blå Elefant och dessa är Svensk design,Jabadabado,helt sockersött,underbart,läckert!!

Grattis min gulleplutt

Kategori: Allmänt

Mitt älskade barnbarn firar 5 månader idag.Pussar och grattis till gullungen min!!

Mumsfillibabba

Kategori: Allmänt

Idag firas Kanelbullens dag,så fika på därute!!!!!!!

Lip Venom-om du vill ha put läppar

Kategori: Allmänt

Lovade min dotter att göra ett inlägg om Lip Venom,Duowops.
Lånade bilden från Laila Bagge W.blogg,även kosmetika och hudvård kommer denna lady att pyssla med och bla.dessa Lip Venom som bla.Angelina Jolie,Madonna,Jessica Simpson,Cindy Crawford,Eva Longoria använder sig av.
Detta ger put i läpparna som skapar en synlig effekt tack vare en blandning av esteriska oljor som förstärker läpparnas färg och form.Finns i olika färger.Ej testade på djur,vilket är skönt att veta.Vad kostar det då? jo-ca.180:-

SPA

Kategori: Allmänt



Att avnjuta en heldags SPA dag, skulle inte sitta helt fel.Jag är såå supersugen på SPA och lyx för någon timme,bara få njuta och rå om sig själv och leva i nuet.Och till det en god middag med ett glas rött,yammi.....

Njut Lördagen.