Norrskensnjutning

H&M Home

Kategori: Allmänt

Ur H&M Home collection kan man hitta mycket fint,att ha både inne och ute.Vilka härliga bilder,tur att sommaren ligger där framför oss och bara väntar,underbart!
Jag,dottern och lilleman har verkligen varit duktig idag,vi har bakat en flera goda fikabrödsorter till alla stundande kalas.Vi hann oxå ta oss en härlig promenad ut i solen och köpte oss en glass och satt och solade.Det droppade rejält från taken så när det väl börjar att tina går det fort,vägarna var plaskiga idag.
Full fart mot Påsken går vi och som vanligt är det mycket att planera och stå i.Det är mycke mat som ska med och eftersom vi är många gäller det att ha planering bakom.Nu är det bara att hoppas på att vädergudarna ger oss finväder däruppe,det kan ju växla fort i fjällvärlden med vädret,och blir det dåligt väder då man är på fjället så gäller det att ta sig snabbt därifrån.Tur att vi är stort sällskap med många skotrar så känns det  tryggare med allt.
Ikväll har jag tv- kväll,ni vet,Desperate,oj,så mysigt,det ska bli skönt att få vila ryggen efter en bakdag.Så nu avgår jag som konditor för denna gång.
Njut av kvällen.Kramar till er.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: