Norrskensnjutning

Stundande semester med ännu mera grillning

Kategori: Allmänt

Att grilla ute om sommaren är väl helt underbart?
Vi är storgrillare och grillar ofta och mycket.Våran grill håller på att sjunga på sista versen,så att handla in en ny ligger på listan.
Att det sen finns en hel uppsjö av grillar vet ni nog,det är bara att välja och vraka-stora,små,kol,gasol,spishäll,uppvärmningsplatta,rostfritt,med diskho,kylskåp,avställningsytor,färger,-ja,utbudet är stort och man väljer efter behov och plånbok.
Det är väldigt poppis just nu att ha just ett utekök,det har varit en dröm hos mig sedan länge att ha just ett sådant.Kunna stå ute och laga mat,diska,ha allt i köksredskap i närheten,gärna en kyl, men våra somrar är ju alldeles för korta för en sådan investering.Att äta och tillaga mat ute,är ju så mysigt och gott!Då kan det vara över öppen eld likaså.
Vår grill hänger med än och vad det sedan blir vet vi inte än, mer än att den ska vara större än den vi har nu!

Måste det regna jämt???(by the way)
Vi ska följa dottern och Elian idag på BVC och första sprutorna,aj,aj...sedan har jag lite fix inför stundande semstern att stå i.Vi ska oxå börja packa in i husbilen,lilleman har redan börjat stoppa in i garaget allt han ska ha med sig.Vi längtar,tänk...Lördag hela veckan......yipppiee.Må sol och värme följa med oss på färden.

Nåja,njut regnet,det blir nog fint i em.
Kramar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: