Norrskensnjutning

Glad Påsk

Kategori: Allmänt


Nu vill jag ÖNSKA ER ALLA EN RIKTIGT GLAD PÅSK!!!
Dukar ni upp till en påskbuffe?eller middag ute i det fria?Vi ska duka upp till en buffe på påskaftonen och fira våran dotter som fyller 20 år på Måndag,så det blir att fira i förskott,men vad gör väl det!
Nu ska det packas och handlas för im. far vi mot stugan.Lilleman sa på morgonen att han längtar upp och det känns ju skönt att höra för bilfärden upp är låååång.
Ha det så skönt i solen,för visst ska det bli sol?Vi önskar oss det så det knakar!!Hörs efter Påsken,
Påskkramar till er alla.

Värk

Kategori: Allmänt

Jag har en Shakti spikmatta och vad gjorde jag utan den?Spikkudden har jag inte men skulle gärna vilja ha den för mattan är ju för kort  för både rygg och nacke men jag brukar sätta en kudde under min matta och ha den till nacken.
Idag har jag ingen bra dag,det har blivit alldeles för mycket för mig med mat och bak och nu får jag äta upp det.Min nacke,skuldra är ingen lek idag och det har blivit medicinering mot värken.Värst är domningarna i armen och ut i händerna man tappar orken och tappar saker hela tiden.
Jag vill alltid försöka hålla en jämn nivå med värk men när den ökar,ibland av ingenting, så blir det jobbigt och påverkar mig med huvudvärk och en enorm trötthet oxå.
Så här har jag haft typ hela mitt vuxna liv och man borde vara van,man vet ju inget annat, men man blir frustrerad över att inte orka allt man vill.
Idag är en lugn dag för att komma igen lite,det blir spikmatta och inte ens en promenad är inbokad,tur att min stora son tar skottningen idag.

Så ta vara på dagen som just nu inte innehåller snöande!!!!

Smått och gott i bilder

Kategori: Allmänt

Uteliv

Kategori: Allmänt

Nu ska vi inte misströsta med vädret,utan se fram emot en underbar Påsk och för många ledighet.
Att få sitta och titta in i elden,dricka en varm kopp choklad och äta gott och förhoppningsvis kunna sola den bleka hyn!
Idag fortsatte det med brödbak och köttbullsrullning och tårtor som jag gjort klara på fm.det börjar att kännas i hela kroppen att jag har gjort alldeles för mycket nu.Vi ska äta middag sedan blir det att tvätta Cleo efter det lägger jag ner allt arbete för denna helg.
Svärsonen fyller år im.så då blir det att gratulera honom på kvällen.

Vi såg Wallanders nya-Vålnaden,och den var väl som alla andra filmer,har ni sett den?

Lägger upp bilder senare,så kramar tills dess.

Spa,maränger och ljus

Kategori: Allmänt

Tulpaner till ER som kommer ihåg att släcka allt denna timme för jorden!!
Själv glömde jag bort det efter en dag boende i köket.Har en kaka i ugnen nu så de lampor mm.som går att släcka är släckt-men inte ugnen och datorn.aj,aj....
Idag har varit en BAKDAG igen(ovanligt?)har hunnit att göra flera marängbottnar,kladdkaka,och en ny tårtbotten på maräng som jag aldrig har gjort,verkar att ha blivit lyckat,hur det smakar får vi höra im.
Sedan var det att ta itu med maten,det blev tur nog tacos eftersom vi fick tre ungdomar till vid bordet så var vi plötsligt 9 stycken!!har även hunnit in på affärer och laddat med påskgodis och drickor inför påsken,det var gode rensat redan.Skulle hinna göra köttbullar oxå men nu är orken slut och spikmattan nära att ta till,även surdegen väntar på att bli utbakad så det lär ju bli en dag till boende i köket!
Gårdagen var helt underbar,nu ska jag berätta vad jag och min man gjorde.
Vi utnyttjade våran julklapp  som vi fått av alla våra gulliga barn och svärsonen.Taxi(av ungdomarna) till Furunäsets SPA-avdelning för att få avnjuta ett Lev Väl Paket.
Vi fick glida in i vita tofflor och vit morgonrock och bland massvis med ljus intog vi champange,kycklingsallad,godis,olika drickor,bastubad,ångbastu,bubbelbad,i en underbar miljö,och allra skönaste upplevelsen av ansiktsbehandling med massage,vet ni hur underbart det var??blandat med allt annat så var detta en sååå underbar julklapp,den var mer än fantastiskt!!
Eftersom vi även hade barnvakt så passade vi på att ha bokat bord på Furuborg, där vi intog en god middag med vin,inte helt fel.Sedan fick vi hämtning hem oxå.
Gissa att vi hade en mysig em,och kväll!!!Tack tusen tack för den mysiga julklappen!!!!

Nu orkar ni inte läsa mer så nu släcker jag ner,KOM I HÅG att ändra klockan till sommartid!!Ställ FRAM klockan.

Mys Lördagen,det ska vi med en film.Pust!!

Rofyllt

Kategori: Allmänt

Se och njut för I ett hus i vitt finns det hur mycket godsaker som helst.Jag gillar den vita,gamla ,sockersöta stilen men det ska ju passa in där man bor.En del grejer kan man ju ha i alla fall fastän man inte har hela huset/lägenheten i den stilen.Men det är rofyllda bilder och underbart fina att titta på.Vill ha faktor.....Jajamen!!!

Dag med ärenden

Kategori: Allmänt

Börjar ni känna er lite uppäggade inför påsken(kul tjej,fniss...)?
Jag och min dotter tog oss in på stan iem.och hann på en del affärer för att göra ärenden.Det är otroligt mycke sommarkänsla över alla kläder och skor och inte så lätt att hitta något mer för denna årstid,man fick söka ska jag säga,det är ju l i t e för tidigt att klä sig lätt!!!
Kom ni ihåg att det var våffeldagen idag? vi tjuvstartade ju i helgen så det blev inga våfflor idag hemma.
Tapeterna i lillemans rum och väggen i vardagsrummet, är på plats,det blev riktigt bra.Nu är en storstädning på sin plats,men det blir efter Påsken,fördelen med dåligt väder är ju att man inte ser alla smutsiga fönster och allt damm!!!!Tog en raggarstädning i kväll i alla fall.
I morgon har jag och min man en underbar em.och kväll att se fram emot!!-Nyfikna?? mer får ni inte veta nu!

Ha en skön kväll,natti natti.

Vååår i luften!!

Kategori: Allmänt

Underbara grejer finns på Detalj och Design,jag har beställt många gånger därifrån och är mycket nöjd kund.Det blir kanske att klicka hem denna härliga kaffe burk med skeden som ligger högst upp,finns i fler färger och durkslag i gummi,tar ju ingen plats men behövs alltid,smart.
Idag efter lunch fick jag hämta hem lilleman från dagis med huvudvärk,ingen matlust och allmänt hängig,vi hann bara innanför dörren hemma så började han kräkas-det förklarade ju saken!!stackars liten!!Han sover nu och snarkar som en stock,vad skönt.Så fram åkte flaskorna med handsprit och kläderna in i tvättmaskinen,man vill ju INTE bli smittad.
Har hunnit med en långpromenad i det härliga vårvädret,fastän jag klädde mig tunt höll jag på att rinna bort,man är inte van den mildare tempen,ha-ha....

Njut solen,kramar!

H&M Home

Kategori: Allmänt

Ur H&M Home collection kan man hitta mycket fint,att ha både inne och ute.Vilka härliga bilder,tur att sommaren ligger där framför oss och bara väntar,underbart!
Jag,dottern och lilleman har verkligen varit duktig idag,vi har bakat en flera goda fikabrödsorter till alla stundande kalas.Vi hann oxå ta oss en härlig promenad ut i solen och köpte oss en glass och satt och solade.Det droppade rejält från taken så när det väl börjar att tina går det fort,vägarna var plaskiga idag.
Full fart mot Påsken går vi och som vanligt är det mycket att planera och stå i.Det är mycke mat som ska med och eftersom vi är många gäller det att ha planering bakom.Nu är det bara att hoppas på att vädergudarna ger oss finväder däruppe,det kan ju växla fort i fjällvärlden med vädret,och blir det dåligt väder då man är på fjället så gäller det att ta sig snabbt därifrån.Tur att vi är stort sällskap med många skotrar så känns det  tryggare med allt.
Ikväll har jag tv- kväll,ni vet,Desperate,oj,så mysigt,det ska bli skönt att få vila ryggen efter en bakdag.Så nu avgår jag som konditor för denna gång.
Njut av kvällen.Kramar till er.

Fräscht

Kategori: Allmänt

Vårnyheter från Spira inredning.
Härligt lätta och glada färger inför våren och kommande sommaren.
Supersnyggt allihopa!!!

Mat mat och mat

Kategori: Allmänt

Mat i långa rader.I går blev det våfflor med jordgubbar och grädde till lunch,vi alla var supersugna, så det satt där det skulle.Till middag var min dotter sugen på kyckling så så gjorde vi Flygande Jacob,oxå det supergott.Fredagsmiddagen blev tacos.
Dörren har blivit flyttad in till lillemans rum,allt för att vi ska få lite mer "väggar"att möblera efter i vardagsrummet.Det blir tapetsering i veckan både i lillemans rum,(som då före jul fick nya tapeter),vardagsrumsväggen,och tur nog fanns samma tapet att få tag i.Sedan dax för sovrummet,vi tänkte ta det efter Påsk.
Idag fick lilleman köra fyrhjuling och vi satt även och grillade souvas vid eldstaden,mysigt.Man känner av vårtröttheten då man har varit ute längre om dagarna.
Vi ääälskar att vara ute och när det är finväder blir det att vara ute längre,givetvis!

Nu blir det kotletter till middag.Sedan avgår jag, för denna helg,som kock.

Tjingeling.

Trist Fredagsgöra

Kategori: Allmänt

Nu får jag gå med rumpan bar.....ha.ha....
Så illa är det väl inte nu när jag har gjort ett trist fredagsnöje.Jag har rensat dom gamla garderoberna och kastat och kastat och kastat igen,kläder och underkläder i massor.Kvar blev luftiga garderober med kläder som jag använder.Helst skulle man ju vilja kasta bort rubbet och få inhandla en helt ny garderob från topp till tå och inifrån och ut,det skulle vara nåt de!
Jag har en förmåga att stuva in i utrymmen kläder,men nu är det fixat och så ska det förbli det som inte används ska kastas! Därmedbasta!!!
Min dotter hann hit och få sej några kläder,en del med prislappar på,så fy skäms på mej!som inte använt det.

Nu snart brakar det till och alla kommer hem för en efterlängtad helg,min stora son ska till Älvsbyn och alla vi andra intar tacos här senare och ser Lets Dance.Vi ska oxå rusta lite hemma im.och på söndag blir det utedag om vädret skulle bli som dom lovat-SOL.

Ha en underbar helg så hörs vi på Söndag.

Kramelikramar.

Påskpynt

Kategori: Allmänt

Jag gillar verkligen traditioner,en av dom är ju Påsken.Det enda jag inte gör så mycket av är att pynta mer än påskris med fjädrar eller ägg i och givetvis en massa ljus och servetter med påsktema.Vi är ju alltid i stugan så det blir inte mer lull lull än så och det räcker för mig/oss.En kväll har vi påskpyssel så vi får se vad jag hittar på i år.Ibland hänger en blomma med hem från affären,påsklilja,men när det blivit buren ut och in nog länge så har det till sist blivit glömd ute och frysit ihjäl.
Då blir det fjädrar ute i stället men dom har en förmåga att blåsa bort.

Bilderna visar fina Påsk saker från underbara SIA.Ljusstakarna tycker jag är supersöta!

Brukar ni Påskpynta?

Fjädrar följde med mig hem idag då jag och dottern hann en repa på stan i snöyran.Det syns att Påsken är på gång det finns massor av grejer på affärerna,men den känns långt borta då vädrets makter sagt sitt.Tussilagon är framme på Öland,ja, vad säger man??

Vi får väl se om lilleman vill klä ut sig i år,det gjorde jag och mina kompisar alltid då man var liten.Man gick runt i husen utklädda till påskkärringar och en kaffepanna i handen som skulle fyllas med pengar eller godsaker.

I morgon fredag-igen! och Lets Dance börjar att närma sig sitt slut.Allting har ett slut och korven den har två!

Nu snart läggdax.SOV GOTT!!!

Ett göra mindre

Kategori: Allmänt



Tjugan blir kvar,inga mynt blir det av den.Men det blir ett tvåkronors mynt och en 200 kr.sedel.Bilden är från expressen ikväll.Nu är ni uppdaterad om detta,bara att lära om sig med pengarna.!!

Ikväll kan vi checka av en sak på göra listan,vi har satt in tre nya garderober,önskemålet var ju att få det som på bilden,att ta ett helt rum som dressingroom meeeen, det blev det inget av,undrar varför....ha..ha...
Men tre vita,fina garderober blev det,så nu närmar sig dörr flytten av lillemans dörr.Mer får ni veta eftersom.
Nu har jag en trött lilleman efter dagens skidåkning och dagis bus,så mys kvällen.

Kramelikram till er!

Myror i långa rader

Kategori: Allmänt

Underbara små myror i dekaler finns att köpa på
perlanliving.se.Ni vet det jag skrev om tidigare,att man kan klistra på väggar,dörrar,möbler för att förnya och få lite roligare rum.
Min nacke är inte snäll idag så det blir ett kort inlägg just nu,ska ta en behandling med min spikmatta,så jag skriver mera senare.

Njut av solen- im.ska det snöa...........

Degknådare

Kategori: Allmänt

Vad har ni för bakmaskiner hemma eller bakar ni för hand ??(nu tänker jag på bullar)
Jag har alltid knådat bulldegen för hand,eftersom jag inte är så lång så tar jag en pall så jag kommer upp en bit och orkar knåda,bättre för nacken oxå.Min svärmor tyckte jag var gammeldax så hon gav mig en beg.assistent som jag ska använda vid bullbaket.Det var ju omtänksamt men jag tycker det blir så omständigt sedan ska ju eländet diskas........OCH rymmas någonstans.
Men jag skulle mer än gärna ha en av nyare modernare variant,dom är mindre och gívetvis snyggare i design,men vad gör väl det,bulldegen blir ju god i alla fall och jag slipper ta till pallen!!!

Tur att det kom fram vem som skrivit hotet mot skolan,det var ett skämt!!!!men hallå....och släppte han efter förhör, men kan man lita på att han inte ändå går till skolan och gör vad han tänkte göra?eller?? obehagligt.Jag sa till min son att han skulle vara uppmärksam ändå,guud så rädd man blir.Vad rör sig i ungdomars huvud?inte mår dom bra i alla fall.

Ha en underbar dag,ut i solen ni som kan.

Kramar.



Sommarlängtan

Kategori: Allmänt

Tror ni att jag längtar till sommaren?Att få duka upp utomhus,bjuda in nära och kära på något gott att äta och känna solen värma,oj, så mysigt.
Mysigt hade jag, lilleman och Cleo idag vi tog oss ner till kajen och där träffade vi grannen Åsa med "bara"tre hundar,vi hann med hundsnack och annat snack,alltid kul att surra!
Solen stekte verkligen från blå himmel och fastän det varit minus hela dagen så var det supernice ute idag.Seeeen lunch väntades att intas och sedan var det nästan dax att börja med middag för andra familjemedlemmar......denna mat.......
Jag är faktiskt superorolig för im.har det kommit ett hot från nätet att en ska skjuta ihjäl folk på Strömbackaskolan för att hon/han blivit mobbad av elever och lärare,för att sedan ta sitt eget liv.....Jo,detta händer i Piteå,det är ju horribelt och man blir ju livrädd,ingen kan väl skämta om något sådant??jag vill inte att min son går till skolan imorgon!!!!!!!

Ha en skön kväll,kramar till vi hörs igen!

Snögrottor & grillning

Kategori: Allmänt







Baka baka liten......

Kategori: Allmänt

Nu snart måste vi ställa till med storbak av godsaker.Det börjar att närma sig födelsedagar och påsk.Långpannebröd är alltid tacksamt att baka,det går fort och det blir lite mer i mängd.Min dotter hade önskemål om morotskaka,som på bilden,den är ju supergod,bullar givetvis,chokladrutor,nougatkakor,rulltårta,sedan någon ljus kaka,kladdkaka,cupcakes och om vi orkar någon mer sort.
Min storebror hjälper ju oftast mig vid storbak för det blir för jobbigt för min rygg,nacke men bara man är två går det bättre,nu har ju han flyttat till kärleken så det blir för långt att komma över och baka.

Nu ska vi ut i solen och grilla så njut av solen idag!

Snask,Karra,Godis,Slisk,Sötsaker

Kategori: Allmänt

Jag och lilleman tog Cleo på en promenad till godishuset där vi skulle inhandla Lördagsgodis.Man kan faktiskt slås av att det finns mycke godissorter att välja på,men för en sån som jag som mestadels äter choklad så finns det nästa för lite av goda sorter.Ibland så finns det så mycke godis att man blir äcklad eller som ibland finns det ingenting som man är sugen på.Vi äter faktiskt väldigt lite godis,vilket känns bra,lilleman kan vara sugen men efter nån godis instoppad i munnen så är det bra.En som är galen i godis just nu är min gravida dotter,en riktig gottegris är hon och jag tror hennes sambo oxå ligger i den kategorin.
Nougat ligger mig oxå varmt om hjärtat,oj så gott det är!
Godiset på bilden hittade jag på en rolig sida-roliga prylar-där finns lite udda godis,som en chokladpizza,kan det vara nåt?eller kackerlacksklubbor?jag kan tänka mig att i utlandet finns det mycket av dessa sorter.

Ser ni finalen ikväll av Melodifestivalen? jag gillar inte detta program, men lite koll har jag, och vill att Darin ska vinna,den låten var bra.
Ha en underbar Lördagskväll med eller utan godsaker.

Kram,kram.

Slits

Kategori: Allmänt

Xordinary ljuslykta med tändsticksslits för att tända med tändsticka.Det var ju faktiskt fiffigt.Finns på signerat.se
Jag tänder fortfarande ljus om kvällarna men man märker av att ljuset håller sig kvar längre om dagarna,underbart.Jag köpte sist på Willys nå skit värmeljus från Eldorado,köp dom inte!!!!Så igår blev det Claes Ohlssons ljus så får jag se om dom är bättre.
Nu blire en kaffeslurk och en dusch,så njut av Fredagskvällen!

Kramelikramar till er bloggisar.

Mjölkskola

Kategori: Allmänt

Är ni som dom flesta andra? läser på mjölkpaketet!Detta tycker jag var smart,multiplikationstabellen och alfabetet i en box som man stoppar ner mjölken i.Nyttigt att dricka OCH att man lära sig samtidigt,perfekt till barnen.Finns för en tjuga st. på www.inreda.com

Vårfint i fönstret

Kategori: Allmänt

Lite inspiration om hur man kan ha det i sitt fönster.Visst blir man glad av bilderna??dom är underbara.Det är bara fantasin som sätter gränser.Man kan ta vad man har hemma i skålar,krukor och muggar och plantera in sina färgklickar och matcha men ljus,gardiner eller en prydnad.Ser ni på ena bilden där två muggar har ställts på varandra?helt supersnyggt med kitch muggarna!
Nu blev då jag inspirerad.

Kramar.

Ide spruta

Kategori: Allmänt

I vår ska det färgrikt och med prickar,rutor och ränder i inredning.Det är så roligt alltid då det börjar bli vår i butiker då blir det färgexplosion efter en grå,svart och inte alls så färgglad vinter.Man blir lika glad varje vår,sommar av alla härliga färger.
Och som jag skrivit om tidigare så behöver man inte byta ut hela hemmet,det kan räcka med nya tyger,kuddar,ljus och lite nytt lull lull så har man ett nytt hem.Kanske en ommöblering och fräscha blommor,inte helt fel.

Jag vill alltid göra om hemma på våren,då börjar min hjärna gå på högvarv(hösten likadan) och ut kommer en massa ideer,som vissa blir genomförda.Nu håller jag på att kolla upp en speciell färg som man ska kunna måla på kakel.Jag hatar vårat kakel i storatoan och vill verkligen,utan att bli ruinerad,göra om.Sedan var det ju det där med omtapetsering i sovrummet(vissa planer får man ta pö om pö,så inte mannen smäller av...ha...ha..)En dörr som  ska flyttas på,ja,det finns alltid något att göra med hus,dom små projekten är ju roliga och sen var det ju det där med orken!!Vart finns den att köpa????Nåja,man ska inte stressa!

Ha en njutbar em.

Superroligt.....

Kategori: Allmänt

Vad skoj,den 8/3 hade jag besöksrekord sedan jag startade mitt bloggande.Kul att ni vill titta in och läsa min blogg.
Snön ligger vit på taken(igen) och endast takdroppen hörs,jag har helt tyst i huset och jag njuter av varje sekund.
Det är i stort sett aldrig vi har tyst i vårt hus och vi vill ha det så,men mer och mer börjar jag få problem med alla ljud,det har och göra med min nackskada,jag  blir så superstressad och det är skitjobbigt.Ibland vill jag så mycket men kroppen säger alltid ifrån,min ork är så liten nu att jag går på minusenergi mest hela tiden så ny energi måste tas in mellan varven.Mina dagliga promenader är en energipåfyllare,försöker hinna med min mentala tränings CD men som sagt får man inte tid till så mycket egen tid med huset fullt.Jag ska inte klaga,hellre det än att vara ensam,den människan är jag inte heller,men måtta med allt!!!!
En stunds ensamhet är faktiskt behövligt!

Nu energipåfyllning,så kraaaamar till er därute.

Syrenlila( I am in love!)

Kategori: Allmänt

Åhhh......Hur fint är inte detta?????I LOVE IT!!!!!!!!
Det är Höganäs som lanserar en enfärgad limited edition,syrenglaserad.
Jag minns från då jag bodde hemma att vi hade dom bruna muggarna med beiga fat i Höganäs,vi hade oxå tallrikar,assietter,krus och skålar.Inte trodde man då att de skulle bli modernt igen!då kanske man skulle ha behållt dom.

Bilden är lånad från blogg colourmethree.(Tack för ögongodiset)

Gummislobber

Kategori: Allmänt



Jo,snart är det dax......för gummistövlar eller gummislobber som jag brukar säga.Aldrig förr har väl gummistövlarna varit så populära och snygga som dom är nu.
Dessa snyggingar kommer in snart på Inreda.com
Haka på.......

Nya gardiner?

Kategori: Allmänt

Kanske jag kan göra er sugen på nya fräscha gardiner? Dessa underbara gardiner kommer från Marimekko,helt härliga med sina färger och mönster.
Finns på Marimekkos sida.
Bottna grön
Oona orange
Kierto svart
Hemmet kan bli som nytt och det är såå mycket roligare att städa när man vet att nya gardiner ska hängas upp.

Inreda.com

Kategori: Allmänt

Underbara tavlor från Inreda.com.Finns i olika färger och bilder,härliga.....

Bebisfunderingar

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig,dottern har 8 veckor kvar av graviditeten,det är så man får fjärilar i magen!
Jag har fått äran att än en gång få följa med på MVC eftersom D.jobbar i Luleå.

Lilleman har funderingar på var han var då storasyster och storebror var liten.Han har många namnförslag till bebben,och saker som den ska få låna då den blir större,men inte snutten!!!där går gränsen.
Han ska hjälpa till att byta blöja men inte om det blivit 2.an,sen får bebben inte stöka till i hans rum.Ha..ha..

Nu ska jag ut med fyrbenta och vi får hoppas att vi inte blåser bort.Så njut dagen.
Kramar.

Gott med mat ute

Kategori: Allmänt

Dottern mm.

Go väder

Kategori: Allmänt

Myspys med vårvinter.

Uppdatering

Kategori: Allmänt

I dag är det Vasaloppet för er som är intresserade.Pernilla Wahlgren gick vidare till Globen och Laila Bagge har gift sig med sin Niklas Wahlgren.
Och vi hade en underbar dag i går på D.s föräldrars mysiga stuga.Sol,vit snö,kaffe grillat,skoter och trevligt sällskap,kan det bli bättre?Nope!Det var kråktjock på isen igår för Fårön runt hägrade för många i det fina vädret.
Vi kom hem ganska sent så det blev en light(ja,ja..) variant middag med räkor,creme fraiche och avacado på rostat,jammie...

Har försökt att föra över bilder men det misslyckades så bilder kommer upp senare från gårdagen.

Ha en sköön Söndag.

Nu blommar lökarna....

Kategori: Allmänt


Solen skiner!!!!!!!!!!!!!!!!!!Behöver jag säga mer och vårlökarna blommar,neröver i alla fall.Hörde på radion igår att nu är det riktig vår nere i Malmö,man kan ju inte fatta att vi har lååångt kvar innan man ser något grönt som sticker upp ur jorden.Nåja,idag kan vi njuta av annat,sol,kritvit snö och behaglig temp.och inget snöande!!!
Nu blir det ut i solen,så ha en lovely Fredag,Lördag så kanske vi hörs på Söndag.

Många soliga kramar.

Lull lull

Kategori: Allmänt


Vet ni vad jag saknar?-Jo,Åhlens.
Det ska visst komma tillbaka om det blir en ny galleria här i stan.Vissa lull lull saker som finns där oftast till bra priser,vore kul att få inhandla här i Piteå och slippa fara till Luleå.
Ovanför är nya vårsaker som nu finns på Åhlens.
Plastmuggar för barn 5:- nu med apa motiv.
Rosa prickigt våningsfat 129:-(Vill ha...)
Rosa prickig mugg 39:-
Dricksglas Vera 19:-

Superfina saker till bra priser,kanske presenttips! Roligt med färg nu i vår,rosa som färgklick i dukningen kan vara mysigt nu i vår och sommar.

Efter en hemskt stressig dag så blir det nu spikmatta för min del och sedan date-med kudden.

Så kramelikramar till er bloggläsare.

Vems bil är vart?

Kategori: Allmänt

Insnöade bilar,(inte här,men efter våran gata ser man postlådornas lock sticka fram ur snöhögarna,ser lite roligt ut och många lådor är både sneda och trasiga)!

Nice

Kategori: Allmänt

Så underbart fina och söta Kids Pirates Wallies,det roliga med Wallies är ju att man kan byta ut dom eller sätta upp dom på möbler eller skåp,kanske täcka för små hål i väggen.Finns ju hur många olika former och storlekar,mönster som helst.Roligt pyssel att förnya på.
Min dotter ska nog införskaffa till bebisrummet lite senare då bebben är född då dom vet könet och vilka Wallies som passar då.

Ha en skön kväll på er alla.

Ops!!!!

Kategori: Allmänt

Akta det är halt,det är förnamnet på hur det är ute nu på vissa ställen där traktorskopan har farit fram och halt på vägarna är det oxå,så ta det lungt!
Min städning for ut i intet i veckan,vi har haft värmepumpsreparatören hos oss och till slut konstaterades att
den inte gick att rädda så det blir att beställa och sätta in en ny!Helt otroligt eftersom den inte var två år ens!
Det är sportlov och ungdomarna har verkligen trotsat vädrets makter och både kört skoter och grillat,jag och lilleman har oxå varit ute och givetvis skottat snö och åkt skidor,den fyrbenat behöver ju oxå sina promenader.Oftast ser vädret värre ut inifrån,men det är INTE kul när det blåser OCH yr snö från alla håll.
Solen ska komma sen i veckan- tack och lov!!!!Lilleman var en nöjd kille igår kväll när han fick åka traktor och ta bort en massa snööööööö.

Skriver lite mer senare,såg ni Desperat Housewifes igår? jag blev lite besviken över öppningen,det var lite segt men det tar sig väl.

Kramelikram.

God favorit

Kategori: Allmänt

I går blev det bakning med en lilleman som var sugen på kladdkaka,det gick åt som smör i solsken,jag tror att vissa känner på sig då det är nåt gott på G.Ha,ha......
Att lilleman har bakat åtskilliga gånger går inte att ta fel på, han är en hejare på bakning.Tur att han tycker det är roligare att baka än att äta upp allt,det fixar andra åt han.Fniss....Ingen nämd ingen glömd!

Lila

Kategori: Allmänt

Babellfat i miniversion från Koziol och i lila ligger i min smak.Dom går att bygga på men jag tycker tre vånings är mer än nog.
Snygga?? ja.....skitsnygga.....!!!finns i massor av fler färger,och i större version.

Annars då?? Har ni snöat inne? är ni less på detta väder??
Fler än mig som vill ha sol,värme,grillat och en kall öl??
-kunde väl tänka mig det.

Varma kramar.

Foppadojja.

Kategori: Allmänt

Men alltså,kolla in vad fräsigt till din hund eller katt!!!!En megafoppa sko att mysa i,kan det vara nåt?Jo,Cleo skille nog älska denna sak och innehållet går att ta ut och tvätta.
Finns i alla fall på sasquatchpetbeds.com
Jag vet då en lilleman som skulle skratta ihjäl sig och försöka att gå i den.

Kramar till er bloggisar.

Ittala

Kategori: Allmänt

Ittalas stilfulla men ack så vanliga ljuslyktor och skålar håller fortfarande måttet.Man kan blanda sina älsklingsfärger eller en färg och låta ögonen njuta av dessa underbart vackra och enkla bruksföremål.

Ni tänder väl ljus på kvällarna och myser?