Norrskensnjutning

Vin

Kategori: Allmänt

Inför sommarens alla grillningar och fester kanske en sån här införskaffas.Supersnygg design  istället för boxen på bordet för vin-finns att beställa på nätet eller på Elgiganten,finns i fler färger.

Mingeltider

Kategori: Allmänt

Grilltider,härliga tider att se fram emot,hela sommaren kvar!!Underbart.

Nu ska det skördas

Kategori: Allmänt

Nu i helgen blir det att kunna plocka av rabarberna,det ska bli paj och kräm,oj..så supergott det ska bli,har längtat sååå.....
Ingen sylt eller marmelad som på bilden men det kan man ju göra sen i sommar och njuta av dom goda rabarberna långt in på vintern.Lilleman har redan hunnit med att smaka rabarberstång med sockerdopp,en klassiker för barn.

Mors Dag

Kategori: Allmänt

Mor lilla mor ingen är väl som du.....
Mors Dag på Söndag,kommer ni ihåg att gratta lilla mor?
Det är alltid tanken som räknas,kom ihåg det!
Jag fick min present i förtid,en alldeles för STOR present,en supergullig pinne med en fågel och propeller fram som man sätter ute i blomkrukan ex.och ett par träskor från Inga of Sweden som jag har velat ha länge,länge.TUSEN TACK mina rara barn,i love you all!!Det var jag värd tyckte dom,snyft.....

Kramelikramar.

Inredning i alla färger och former

Kategori: Allmänt

Som ni kanske anar så älskar jag verkligen inredningprogram.Äntligen hemma är ju en gammal favorit meeen-som jag börjar att bli less på,kom på något nytt!
Simon och Thomas inrednings program kan jag slötitta på meen-inte min smak med all färg och form kombination i nån galen stil,inte i min smak i alla fall.Men en del grejer går hem.
Däremot älskar jag Arga snickarn,lile töntigt namn,meen-en superhärlig kille som gör två flugor i en smäll,renoverar och hjälper till och får relationer att bli till det bättre.Bra,tidlös inredning med lagom färg och form.Snyggt och stilrent,jag gillar det programmet.

Nu ska det bli duns i kudden,har varit dunderallergisk idag och trött därefter.
Sov gott,och kramar till er.

Längtar efter dig varje dag...

Kategori: Allmänt

Kolla in mormors gullunge!
Dom här fina bilderna har min gulliga granne Åsa tagit med sin fina kamera,då vi hade värmeböljan!Mysiga bilder,eller hur??

Nya dofter

Kategori: Allmänt

Har idag varit in på stan och gjort en massa ärenden.Var in på apoteket och inhandlade en påse med allergimediciner.Dagen till ära så hade  nya Apoliva produkter inkommit och herreminje...vad gott dom luktade, man blev superlen om huden utan kladd.En med passionsdoft fick följa med hem. 
Jag for på Sportkompaniet och scannade mina fötter för att få så bra gympadojor med inläggssulor som möjligt,känns viktiga prio för mig med dålig rygg,nacke,höfter och knä.Hittade en skön,stabil,heldämpad,LILA och vit gympa sko.Toppensköna!!

Glass i stoora lasss

Kategori: Allmänt

Vem kan motstå denna frestelse??Alla Ben & Jerry glassar är inte goda men det finns poängare,usch!vad onyttigt gott!!!Många nyheter har kommit i frysdisken av detta märke..
Muuu....

Svenskt

Kategori: Allmänt

Nu är jag sugen på Svenska Jordgubbar.Snacka gott med nyvispad grädde en varm solig dag,kan det bli mer sommar än så??
Ge mej jordgubbar,sol och värme NU!!

SATC 2

Kategori: Allmänt

Sex and the City 2,har galapremiär i New York.Jag såg filmklipp ur filmen och inspelningarna på Tv igår.Den vill jag se...nu....

Tänt var det här....

Kategori: Allmänt

Mik Mak har underbara doftljus,kanske en present till lilla mor på Mors Dag?
Hur mysigt är det inte med uteljus,omän det är ljusa sommarkvällar så tänder jag  ljus då man sitter ute,hur mysigt är inte det?
Att ta med sig en knippe med fräscha färger av långa ljus istället för blommor är ju en fin gåbortspresent.

Uteskoj

Kategori: Allmänt


Sommartider inbjuder både barn och vuxna till utelekar.Idag har vi spelat fotboll med lilleman och hans kompis och letat efter maskar i jorden.Annat kul vi brukar hitta på är att titta på alla småkryp i förstoringsglas,flyga med drake, blåsa såpbubblor,bollspel,kubb,plantera och vattna blommor,cykla,hoppa studsmatta,grilla,bada,ha picknick,åka inlines,och lillemans älsklingsgrej nu är kickboard.

Ha en mysig kväll.

Gott gottigottgott

Kategori: Allmänt

Varma dagar som vi har haft så passar en kall,läskande och nyttig smoothie att svalka sig med.Här kan du mixa hejvilt med färska och frysta bär  och frukt som du har hemma.Mumsfillibabba!!

Bilder från Tasteline.

Ro för själen

Kategori: Allmänt

Idag har jag verkligen varit slappare än en hängmatta-helt medvetet så har jag nyttjat dagen med inte allt för många knop gjorda.Bebisen rullade jag i vagnen,grillen fick stå för middagen,Cleo fick en "kort" promenad,cykeltur i det vackra vädret,småprat med grannarna,kaffe i solstolen,-ja en lugn dag för kropp och själ.
Nu bränner huden av solen och duschen väntar så kram på er.

Snygg inredningsdetalj

Kategori: Allmänt

Eero Aarnios abstrakta plasthundar tycker jag super mycket om,skulle gärna ha en hemma.
Dom lysande hundarna är fluoriserande som man "laddar" med starkt ljus så lyser dom upp av sig själv.
Vov,vov....

Bast

Kategori: Allmänt

Jag och dottern trånar efter en sådanhär bastväska,en lila till mig och en rosa till dottern,superfina sommarväskor.Dessa finns hos Syster Lycklig,eller Danska Rice.

Tufft i solen

Kategori: Allmänt

Snygga solskyddskläder till kidsen.(modell mindre barn)
Man får akta barnen för solens strålar,nu får man ju vara noga med oxå vad man smörjer in barnen med för solskydd.Det finns ju en uppsjö av dessa krämer och sprayer men man ska vara noga med innehållet.När barnen blir större är dom ju överallt och leker så tur nog har vi en lilleman som inte bränner sig i första taget men man får vara uppmärksam så han inte bränner sig nu då dom är så vita om huden.Men ack...vad skönt det är att barnen kan få vara i shorts och t-shirt,det var ju en evighet sedan sist!

Slappt

Kategori: Allmänt

Sommarens vill ha...en hängmatta Fatboy.Jag tycker dom är superfräna,tänk att ligga där och slappa i denna "feta" hängmatta....hela familjen ryms oxå,härligt!!
I Piteå finns den på EM bla.-dyr?-javisst!!Och inga träd behövs,regn och smutstålig oxå.

I love the heat

Kategori: Allmänt

Mysigt!!!Med SOMMAR känningar,det känns i kropp och själ att få värme,sol och blå himmel,ljumma kvällar,getingar och humlor,mygg,smutsiga barn med plåster,saft och bullar,glass i mängder,ja- njutbart är ordet!!!
Ännu har jag inte planterat några uteblommor,men det blir,penseer är tuffa och tåliga blommor att ha som första blomma i krukorna.Jag tycker om dessa vackra blommor så dom finns alltid i mina krukor.
Pollen är ju ett annat elände för sig som kom nu med värmen i raketfart,mina två killar har värst av den allergin och dom har ett elände nu.Lilleman gick under björken igår och hans hår färgades till gult-inte kul!!!

Nu thedax.

Ute vill vi vara om sommaren

Kategori: Allmänt

Att det finns en uppsjö av utemöbler,duschar,dynor,parasoller,grillar,kuddar,vagnar,solstolar mm. i alla färger och utföranden har väl ingen undgått?
Det finns otroligt mycket snyggt att ha ute,men häruppe under vår korta sommarperiod så blir det inga gigantiska möbler med dynor och allt som hör till som man lägger ner sina pengar på,kan så vara om man har tak över altanen eller inglasning,och visst är det mysigt med allt fint som finns!!Dessa bilder kommer från Ato fritid.

Glass i stora lass

Kategori: Allmänt

Hur underbart gott är det inte med mjukglass??Supergott tycker jag som älskar glass.Men det ska vara gammeldax vanilj eller chokladglass,noisettesås eller chokladsås och då givetvis älskar jag oxå mjukglass.Alla mjukglassar är inte heller goda dom får inte vara rinniga eller isiga,utan fast och bra form ska de va annars får de va!

Jag och lilleman tog oss en glasspromenad idag och mös på i solen, synd att blåsten höll på att flyga iväg med oss.Han är ledig idag och flera dagar till nu när det är långhelg,vad skönt.Nu ska vi hämta våran stora kille som är på körskolan och även han nu går på ledighet.
Ha en skön helg om vi inte hörs av och ta hand om varandra!

Somrigt

Kategori: Allmänt


Superfina,gulliga saker finns i Ett Hus i Vitt.
Somrigt blommiga små skålar ,blomsterbord från Madame Stolz,handgjord träbricka till allt sommarfika.
Nu är jag SOMMARSUGEN!!!!

Dagen har jag tillbringat med min dotter,svärson och Elian.Vi har rantat på stan och gjort olika ärenden,det blev lunch ute oxå.Han var så snäll så vi hann göra allt innan det var matdax,han sov så gott i barnvagnen,sötungen!
Im. är vi bortbjudna på middag med vin,inte illa.

Ha en skön kväll,det ska jag framför tv,n och se Desperate Housewifes,oh,yeh!!(egen tid,ni vet...)

Uteliv

Kategori: Allmänt

IKEA.s färglada stolar för uteliv,passar till utelamporna jag skrivit om i tidigare inlägg.Läste att även plastmöbler kan målas om och även att dom ska underhållas lika som man underhåller trämöbler,för ett långt och lyckligt uteliv.
Idag skiner solen igen och det är underbart!!!det ska tydligen komma in varmare temp.i slutet av veckan,det kommer att kännas underligt för det är såå länge sedan sist,men helt fantastiskt!
Helgen har varit toppen,med mycket folk omkring oss och mycke god mat och framförallt grillningen,allltid mysigt!Har inte kännt mig så pigg så det blev ingen Luleå mässa utan vi var ute och krattade gården,tvättade bilen och mös på.Lilleman har haft fullt upp med kompisar och cykling,så han har blivit brun av alla timmar ute.
Premiär tur med barnvagnen fick lilleman oxå och han var så stolt att få skjutsa bebben i vagnen.

Veckan är kort och i mitt huvud planeras det redan vad vi ska äta för gott under denna helg,grillat,givetvis,men vad?vi gjorde grillspett och kotletter,dottern fick kyckling,som hon älskar,nu i helgen som varit.

NU-promenad i solen.
Ha en skön dag!

Yammie

Kategori: Allmänt

Underbara Cupcakes och recept på dessa hitttar du i Expressen,bilder därifrån.Snacka ögongodis...

Färgglatt

Kategori: Allmänt

Våga släpp in färg i ditt hem,ja,vem vågar inte det???
Dessa underbara bilder på tips till hemmet finns hos Expressen Leva & Bo.där finns mer info,om bilderna.
NJUUUT!!!!!

Cold as ice

Kategori: Allmänt

Har nyss varit ute med hunden,i kylan ska det tilläggas.Det rök ur munnen och man fick höstkänningar,tuuuur att det inte är höst utan vår! Men snön lär nog ligga kvar ännu ett bra tag,suck!!

Jag vill TACKA för alla gratulationer som vi har fått då vi har blivit mormor och morfar,ni är så gulliga allihopa!
Då var denna vecka slut och imorgon är det redan Fredag,ihelgen är det Vårmässa i Luleå,jag är faktiskt sugen att fara dit och bli mer inspirerad.
Nu ska jag koka the och varva ner innan sängdax.

Miljögården

Kategori: Allmänt

Bilder från Miljögårdens mässa.
Dom har sååå mycket fint att man vill ha och vill ha......
Jag besökte MIO igår och fick med mig en påse med lite lull lull från just Miljögården.Ett besök på Dollars blev det oxå och lite lågbuget lull lull kom med därifrån.Det är alltid roligare att städa då man får byta ut till något nytt eller en annan färg på ljus,kuddar och gardiner och någon ny blomma.

Vill nu kolla in mormors guldklimp så gå in på nll.se och klicka på webbisar och sök efter namn på föräldrarna så får ni se lillen.
Ut i solen och må gott.

Bebbe lycka

Kategori: Allmänt

Nu har vi fått se underverket!!!Han var såå fin och varje gång man ser en nyfödd så är man lika förvånad över hur LITEN dom äääär!!!
Vi hann se han vaken och lilleman var så söt då han gav honom en snuttetrasa,en dinglis,vi får se om den blir lika populär hos bebben som den är hos lilleman.

Nu är det John Blund dax,så natti natti.

Det kan man kalla parkering

Kategori: Allmänt

Detta kan man kalla parkering!!Gumman hade fastnat med foten på något vänster när hon skulle parkera i ett parkeringshus så hon gasade istället och for rätt ut och in i väggen på nästa byggnad! Helt otroligt men sant, hände nyss i USA,stog om det i en kvällstidning.

Fox klistermärke på köpet!!!

Kategori: Allmänt

Nu äntligen har lilleman fått sig sin efterlängtade NYA cykel.Han har efter några beg.cyklar fått köpa en ny,större cykel igår,fatta lyckan!!Det är en som på bilden men en annan färg.Givetvis blev det cross/cykel handskar oxå.
Han hann inte mer än vakna så ville han ut och cykla,så det blev cykeltur till dagis i det soliga vädret.
Vi håller på att längta ihjäl oss efter att få snusa bebbedoft,fortfarande får man inte besöka BB,så det är bara att ge sig till tåls.
Vi har börjat kratta lite ute på gräsmattan och det blir så fräsch och fint men än ligger det snö kvar här och var,trist......
Nu till kaffetåren den bästa på dagen!!!

Hörs senare så njut av dagen.

Plötsligt så händer det......

Kategori: Allmänt

Nu har det hänt...Vi är nu MORMOR OCH MORFAR!!!!!
Till en KILLE!!!!!!!Lycka....och lilleman en liten morbror.

Säg det med bilder

Kategori: Allmänt

Helgens bilder,majbrasan,inlinesåkning förra veckan och i Söndags Teknikens Hus.Där ut lilleman provade allt möjligt,roligast var nog att köra flygplan,göra papper och stansa ut  papper till en kartong.

Färgexplosion i barnrummet

Kategori: Allmänt

Att barn "växer" ur sina rum är ju ingen nyhet för oss som har barn.Det behövs hela tiden rensas ur,uppdateras,omtapetseras,byta ut möbler,möblera mm. för att anpassa barnens behov.En rolig syssla tycker jag.Även "vuxna"barn behöver få en uppfräschning av sina rum,det behöver inte kosta massor,bara ideerna finns.
Första bilden på alla stolar i otroliga färgexplosioner och utseenden kommer från Pysselhörnan.
Sätt färg och kombinera barnens och dina egna färgintressen och matcha ihop med tyger,gossedjur,mattor,tavlor,lampor,sängkläder,filtar och få ett nytt rum.Barn älskar färger!!!
Mycket från bilden ovan kommer från Min pluddevutt.se
Den sängen(för dom mindre barnen) älskar jag.........kanske något för mormors lilla knodd??
Hur fin som helst....
Hoppas att ni har haft en skön helg?Nu börjar vardagen igen -så njut av kvällen,Varma kramar.

Grillat är gott

Kategori: Allmänt

Det blev fullt hus och premiärgrillning(sent för att vara oss) ute och äta inne,supergott och mysigt.Ungdomarna for och tittade på kanalsimmet och dom andra skulle på fest.Vi for ner till kajen och tittade på majbrasan och surrade med folk.Sedan blev vi hembjudna till bekanta på champange och annat smått och gott,barnen hade superkul och vi hade trevligt med mer surr....

Då vi gick hem var det Londondimma och som höst ute,rått och kallt och vädret fortsätter idag från sin sämre sida.
Blir det bebis snart......ja,det kan det bli.....spännande!!!