Norrskensnjutning

Mys

Kategori: Allmänt

Hej finingar:)
Är det fler än mig som läntar till sommaren,det gröna gräset,myggen och flugorna som prickar ner alla fönster????Tänkte väl det....hi..hi..
Att få sitta på kvällskvisten och njuta av en varm sommar kväll(händer ju inte ofta häruppe)dricka en kaffekopp och bara må,mmmmmm.......
Visst är paraplyet vackert?riktig ögongodis(lånad bild).Mår som jag gör därav kort in lägg!Dålig att kommentera bloggar,men läser.
 
Ciao!

Sängen lockar

Kategori: Allmänt

I dag är riktigt en sådan dag där jag läääängtar att få krypa ner i sängen.Det är kall blåst och min kropp värker............men ännu är dagen inte slut.
Det ska bli våfflor till middag,det har sonen bestämt och sedan blir det sista innebandy träningen för denna säsong.
Har plockat fram längdåknings skidorna igen för i morgon hade dom tema dag på skolan,så hoppas solen kommer fram tills i morgon:)
Dottern fick sig lunch idag och Cleo en långprommis.Nu ska jag lägga mig på spikmattan så jag orkar kvällen.Lev och må och mjuka kramar på er.(Lånad bild).

Golv

Kategori: Allmänt

Att ha i ägo ett golv som man trivs med är inte helt fel:)Visst är det roligt med fina golv och lättstädade ska dom vara.Jag gillar trägolv fast inte i träfärg utan gärna någon annan kulör.Det rutiga svart vita golvet är verkligen coolt men nog skulle jag i alla fall bli less.Det är inne nu med gråa golv,det är fint. Vad gillar du för golv? Lånade bilder från Leva och Bo.

Linas matkasse

Kategori: Allmänt

Hej Tisdag!!
Tänk att ha en sådan här enorm hall,då skulle jag oxå göra så här med massor av förvaring.Jag skulle nog sätta någonting mjukt att sitta ovanpå där skorna står.Åhh,gillar verkligen den takhöjden.(Lånad bild)
 
Vädret är kanon och prommisen blev i 15 minus grader,helt underbart!!!! I går kom våran första provkasse av Linas matkassar.Vi ska prova original påsen och det bjöds på en stor påse med frukt,det gillas:)Hemkört och klart för att lagas och avsmakas,det är väl sönerna som kan slå bakut men kan bli spännande att få prova andra recept.
I morgon far den stora sonen till Kiruna på 10 dagars arbete,natt.Dom är duktiga som fixar att jobba så jag skulle aldrig klara av att jobba natt,och så länge.Det är så tråkigt då "killarna" är borta på arbete.OCH DÅ plötsligt händer det.....rackel med allt från bilen,mobilen,tv ja ni vet allt tekniskt som man tror att man klarar av men icke.......Hi,hi tur att andra karlar och svärsonen finns i staden,pust......i fall och om......Dottern gör slutet av sin USK med en praktik,redan är hon till frågad om arbete från två ställen.Kanon.
 
Under helgen skottade vi fram grillen och premiär grillade kotletter,champinjoner,lök,och det smakade ju hur gott som helst till en enorm sallad och pommes.Mumma..
 
Nu ska jag kasta mig in i duschen och ut på ärenden innan sonen slutar skolan.
Så Hej svejs på er fina som läser min blogg:)

Fibro och sojavaxljus

Kategori: Allmänt

Hej hopp mina fina bloggisar:)
Solen skiner det är ljust,vackert och minus grader ute.I dag blev det en lång prommis med Cleo bredvid vattnet och sedan efter kaffe koppen blev det att fara och köpa sej en solstol som det ska glassas i närmare.....Jo,ni läste rätt,det är helt sjukt att man måste köpa sådant redan nu innan det tar slut,häruppe har vi hur mycket snö som helst kvar och vårvintern börjar kännas på riktigt nu.
 
Min fibro spökar hela tiden med sin värk som flyttar på sej,åhh.....den värken är sååå svår att lära sej att leva med för det är en helt annan smärta än den som kommer från ryggen och nacken,den känner jag  igen och kan hantera bättre.Mitt positiva jag får sej en törn mer och mer känner jag,men det är ju som alltid med kronisk värk,man får se det lilla positiva i allt:)
Mannen flög i går kväll till Stockholm och sedan vidare mot sin nya arbets plats,det börjas med femdagars jobb och sedan blir det sju dagars.Omställning här hemma blir det hur som haver men det är ju allt lite lättare nu när vi bor i lägga.
 
I dag bjuds det på så fina bilder från inreda.com-ekologiska sojavaxljus,och i olika färger så är dom hur snygga som helst med sin tofsar:)
 
Ha en super fin dag och kram på er:)

Pappelina

Kategori: Allmänt

Pappelinas har helt underbara mattor i plast.Några nyheter har tillkommit med underlägg och kuddfodral bl.a
Jag gillar mönstrena och färgerna tillsammans,man blir glad och givetvis har jag i ägo några mattor...hi..hi..
Lånad bild från Papelina.
 
Annars då? Mannen tog ut Sportlov med sonen och vi har varit ute massor.I dag skulle vi egentligen grilla med våra barn och barnbarn men vädret ville annat.Snöyra och blåst,blurk........
Troligen sista veckan för mannen i Pajala och sedan bär det av på jobb till Småland!!!!Å hej och hå,säger jag bara,lär ju bli tufft för hela familjen kan jag säga,mycket restid och längre tid borta är ju ingen hit precis.Men,men......
Nu ska jag göra oss en äppelpaj till efterrätt,och få liiite sommar feelings,hi..hi....
 
Ha en underbar Lördag och fortsatt helg,kram:)