Norrskensnjutning

Inte en flinga så lång ögat når

Kategori: Allmänt

Nu pratas det mycket om snö hos oss.Sonen och branbarnet håller på att längta ihjäl sig efter den vita sorten.Det är ju mellan väder nu så allt som har med sommar grejer att göra är bortplockat och vinter grejer är för tidigt att ta fram.Så i går kväll på kväll prommisen plockade vi fram cykeln,och det gick alldeles utmärkt,inte en isfläck fanns.
En till som älskar snö och att borra in nosen i snö, det är vår hund.Hon blir överlycklig och kör in nosen i snön och far fram som en plog...ha...ha..så söt:)
MIn energi tog slut efter att ha skjutsat(jo,ni läste rätt)både pojken och barnbarnet till sitt och tagit Cleo på promenad,suck...finns det att fylla på energi på nån mack,eller........det är såååå jobbigt att vara trött och orkeslös jämt,man blir less,suck!!!!
 
Vila en stund på spikmattan ska jag iaf.göra och sedan ta tag i resten av dagen:)Ha det bäst fina ni!

Kommentarer

 • Maria säger:

  Här är det också snöfattigt . Men kallt , i morse var det -15 grader . Tydligen har dom lyckats skrapa ihop snö och göra skidspår på Dundret . Det ska ju vara Världscup - premiär här .
  Gullig snöbild på Cleo .
  Jag brukar också ligga på spikmattan ibland . Det blir bra blodcirkulation i kroppen , man riktigt känner när det börjar pulsera . Efteråt är ryggen helt röd och prickig :)
  Ta det lugnt och gör inte mer än nödvändigt när du känner dig ur form .
  Ha en fin dag.
  Kram ♥

  2012-10-25 | 12:54:52
  Bloggadress: http://mariaikos.blogspot.com
 • mickis säger:

  Ja visst är det jobbigt när man liksom aldrig känner att energin kickar till....

  Snön får gärna dröja lite till tycker jag :-)

  Ha en fin kväll!
  Kram

  2012-10-25 | 23:19:55
  Bloggadress: http://mermickis.blogspot.com

Kommentera inlägget här: