Norrskensnjutning

Leilas store,fikafrämmande,planering........

Kategori: Allmänt

Hej bloggisar!
Jag hoppas att eran helg har varit underbar?Man verkligen ser hur snön trycks ihop och man får lite panik över hur ska det bli till påsk????Finns det nån snö????
Jo,det kommer det att finnas,men oftast när man bor häruppe så vill man verkligen njuta av vårvintern,köra skoter,sitta på renskinnet med näsan mot solen,åka skidor på längden och brädden-ja,allt som har med vinteraktiviteter att göra.Då.....får inte snön försvinna för tidigt så den underbara årstiden försvinner.

Vi planerade lite inför Påsken i helgen,lillkillen var på filmkalas,vi år våra räkor och fikafrämmandet(kan lova- huset fullt...) under helgen gjorde att vi fick slut kaffe i går,hi...hi...vad gör väl det!!Bilen fick sej en välbehövlig tvätt och barnbarnet hann man pussa på:)annat smått och gott hann vi oxå med.

Tiden gick verkligen fort i går då det blev Sommartid.

Idag kommer bilder från Leilas General store från hennes hemsida.Där fanns lite smått och gott i gammal stil.Sugrör i papper(nostalgi)fina burkar,"kit"till kalaset,dukar,förkläden och härliga kakfat till det hembakta.(kanske då whoopies eller cupcakes)
Jag gillar verkligen den kvinnan och hennes stil....

Många må bra kramar till er denna Måndag:)

Kommentarer

 • jejje säger:

  jag diggar också hennes grejer,fina färger:))gofika är alltid gott..)JO snön ,det blir nog inge påsk till snön.Ha en bra vecka/kram

  2012-03-26 | 12:00:05
  Bloggadress: http://livetpastorholmen@hotmail.com
 • Anonym säger:

  jag diggar också hennes grejer,fina färger:))gofika är alltid gott..)JO snön ,det blir nog inge påsk till snön.Ha en bra vecka/kram

  2012-03-26 | 12:01:00
 • mickis säger:

  Ja Leila gör så mycket fint & gott :-) Hon är inspirerande...  Det blev ju en mysig helg då ju :-)  Jag kan förstå att man uppskattar att ha kvar snön när man bor som du.. snö & solsken är ju en perfekt kombination. Det längtar ju vi efter. Det är väl därför så många från syd & mellansverige åker till fjällena för snö/vinteraktiviteter & helst med strålande sol :-)  Ha en finfin måndag!

  Kram  2012-03-26 | 13:42:50
  Bloggadress: http://mermickis.blogspot.com
 • Maria säger:

  För min del får snön försvinna. Vi är inget skoterfolk . Det är egentligen inte lång tid man kan använda skotern . Det går fort nu när snön börjar försvinna . I går regnade det t.o.m .

  Jag gillar också Leilas stil . Härliga bilder .

  Kram ♥

  2012-03-27 | 18:22:47
  Bloggadress: http://mariaikos.blogspot.com

Kommentera inlägget här: