Norrskensnjutning

Sommarhus längtan

Kategori: Allmänt

Längtan att ha ett sommarhus är enorm.Nog för att vi har en stuga men det är ingen stuga vi  far till snabbt över en helg,det blir för långt den är vid fjällen,vid vattnet vackert beläget.Skulle vilja ha en närmare och givetvis som många andra,vid vattnet.
Det är skönt att byta väggar och komma hemifrån,bara över dagen eller en natt,under helgerna.Framför allt att få flytta dit ut under hela sommaren och ändå ha närheten till staden.

Bilderna kommer från Sköna Hem och de undre bilderna från ett par som har köpt och renoverat ett stationshus,ni ser en svart biljett lucka som bevarats.Jag tycker om udda,annorlunda boenden,vi var faktiskt sugna på att köpa ett fd.stationshus en gång i en by utanför Piteå,men det låg för nära järnvägen (ha...ha...) som det går tåg på än.
De första bilderna kommer från Öland,vackert landskap.

De sista dagarnas värmebölja har givetvis gjort så att bloggandet har lagts åt sidan samt att vi har haft det fullspäckat på programmet med bal,studentfirande,sommarlovsfirande,sol o bad,grillning,fest,barnkalas vid Södra,ja,som det ska vara under sommaren,fast liiite lugnare förståss..........

I veckan får vi en gäst som ska sova över,så en till ska husera i huset,men det ska nog funka bra.

Nu lunchdax,idag blir ingen solning,skulle behöva ta tag i en massa "måsten" men inte idag för jag ska till sjukgymnasten senare idag.

På med långbrallorna för +10 gr.är ingen höjdare vädermässigt.Kram på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: