Norrskensnjutning

Khom Loy & bubbel

Kategori: Allmänt



Hej fina ni!!!!

Nu är dom sista,som ingen tycker om,chokladbitarna i chokladaskarna bortkastade,julskinkan slut och snart är musten uppdrucken!Klapparna är öppnade och restamaten bortkastad(inte alls mycket i år). Julen är över och pyntet känns lite som att jag vill ta bort,men det får stanna tills veckan.

Nyår står för dörren och idag handlade vi hem bubbel och på menyn står oxfile(tournedo,hur nu det stavas),bakad potatis och två såser till,samt en god sallad,vitlöksbröd.

Förrätten skulle bli hummer men det blir smördegsinbakat med en god röra och kräfta i,efterrätten är tradition och består av cheesecake och varma hallon,men i år blir det gammeldax vaniljglass och varma hjortron,gott det med och enkelt.

Vad ska ni äta för nyårssupe?

Här i huset har vi börjat med ett projekt i sonens förra rum.Det har vävts om och målats och där blir nu gäst/spel och pysselrum.Ävan symaskinen ska få pryda sin plats uppställd där hela tiden och det känns helt superbra att ha ett sådant rum som man kan lämna framme pysslet och dyl.i.
Ni ska få se bilder då det är klart,rummet går i vitt och en annan färg på fondväggen,där kan jag blomma ut i färg,wow....

Det har varit mycket före,efter julen och mina uppdateringar blir lite si och så,eftersom kroppen inte heller är ok av allt som gjorts och vädrets makter har ju oxå ställt till det.
Men rummet ska vi göra medans mannen är ledig och det andra får vara just nu.Sedan så har vi något som vi längtar till framöver,mer om det får ni läsa om en annan gång.....

Gott slut & GOTT NYTT ÅR önskar jag Er!!!!!! :)

Kommentarer

  • Maria säger:

    Vad gott det låter som ni ska äta i morgon .

    Här blir det fläskfilé och potatisgratäng . Vi skulle köpa oxfilé men den var slut . Man måste tydligen vara snabb när dom fått in den i affären , alla ville ha det . Skagenröra-toast till förrätt och marängsviss till efterrätt . Äldsta dottern Hanna med sambo kommer och äter med oss.

    Spännande med erat nya rum .

    Gott Nytt År till dig ♥

    Kram ♥

    2011-12-30 | 22:02:31
    Bloggadress: http://mariaikos.blogspot.com

Kommentera inlägget här: