Norrskensnjutning

GOTT OCH BLANDAT

Kategori: Allmänt

Hann inte med något inlägg igår.Vi hjälpte ungdomarna med att sätta upp lampor,koppla stereon,sätta upp en del på väggarna o tvätta, dotterns mage  växer o blir hård o stor så mycket som hon är igång hela tiden,det känns skönt att dom hinner få färdigt innan hon blir så stor så det blir jobbigt.

Vi har varit ute idag i kylan och blåsten,det var superkallt.Nu är det snart afton igen och god mat på menyn senare i veckan blir det att plocka bort julen,det blir samtidigt lite tomt men ändå känns det fräsch att få slänga chokladaskar med dom dåligaste godisarna kvar,dammtorka,putsa fönstrena som blivit svarta av alla hundratals ljus man brännt.Nya gardiner blir det till lillemans rum och alltid inköp av nya fräscha GRÖNA blommor.
Längre fram blir det nog omtapetsering av vårat sovrum men jag ligger lågt än ett tag.

Det är ju skoj med barngrejer och givetvis finns det ju en uppsjö av dessa saker behövliga eller inte!! Jag har suttit och tittat på nätet och hittat lite gott och blandat som jag ska sätta in bilder på,att ha barn är ju verkligen inte billigt och mycke fynd kan man göra på blocket.Vissa grejer används ju så kort period och tur att det är lättsålt då det inte behövs.

Kramar till er.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: